Instagram: Αν είσαι influencer τότε πλέον θα πληρώνεσαι από τις συνδρομές των fans σου

 Η νέα δοκιμή του Instagram πλησιάζει, μοιάζει με σωστό πείραμα.

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά και οι influencers έχουν ανάγκη. Κι αυτοί πεινάνε να μην φάνε οι άνθρωποι; Κάποιοι μπορεί να είναι πολύ πλούσιοι κάποιοι άλλοι όμως δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που σημαίνει πως το Instagram θέλει να τους συντηρήσει κι αυτούς με κάποιο (μικρό) τρόπο. Έτσι αποφάσισε να κάνει τις συνδρομές. Οπότε αν εσύ έχεις κάποιος αγαπημένο influencer που παρακολουθείς ανελλιπώς, τώρα θα πρέπει να πληρώνεις μία μικρή συνδρομή στο λογαριασμό του.

 

 

Ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιο έσοδο σήμερα ένας χρήστης Instagram είναι μέσω χορηγών και συνεργασιών με τρίτους, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες όπως το YouTube για παράδειγμα που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να παίρνουν έσοδα από διαφημίσεις. Έτσι τώρα κάνει το ίδιο και το insta.

 

 
 

Το Instagram όμως θέλοντας να κάνει πιο ελκυστική την πλατφόρμα του για δημιουργούς και influencers, είναι έτοιμο να εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό με τη μορφή των συνδρομών. Θα πληρώνουμε κάτι μικρό σε κάθε Influencer που παρακολουθούμε. Δεν είναι κακό η αλήθεια είναι πρέπει κι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου να έχουν ένα έσοδο.

 

 
 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συνδρομές σε creators θα κυμαίνονται από $0.99 έως $4.99 το μήνα. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας Instagram badges όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν αυτά τα badges για να υποστηρίξουν τους livestreamers, ένα παρόμοιο σύστημα με αυτό του Twitch.

Μπαίνουμε σε νέες εποχές και όλη η φάση θα γίνεται μέσω συνδρομών πλέον. Οπότε αν το σκεφτόσουν να γίνεις κι εσύ ένας influencer ίσως αυτή να είναι μία κατάλληλη εποχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved