Ο Vin Diesel παρακαλάει τον Dwayne Johnson να επιστρέψει για το Fast & the Furious 10

O Rock είναι για το φινάλε του Fast & the Furious, ότι είναι ο Μάρτης για τη Σαρακοστή.

O αρχηγός της Familia πρότεινε στον Rock να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου και να τα βρούνε για να έχει το Fast & the Furious το τέλος που του αξίζει. Είναι γνωστό ότι οι δύο ογκόλιθοι των ταινιών δράσης είχαν πολλές διαφωνίες και αντεγκλήσεις σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 2021, όμως ο Diesel έκρινε πως όλα αυτά πρέπει να γίνουν νερό κι αλάτι και η πρότασή του ήταν δημόσια.

Με ένα post στο Instagram, o Vin Diesel ξεκίνησε σε συγκινητικό τόνο αποκαλώντας τον Johnson μικρό του αδερφό. Αποκάλυψε ότι τα παιδιά του τον αποκαλούν θείο Dwayne στο σπίτι και δεν έχουν ξαναπεράσει γιορτές χωρίς να ανταλλάξουν ευχές με τον αγαπημένο τους θείο. Συνεχίζοντας, o Vin έκανε πιο σαφές από ποτέ ότι δεν μπορεί να υπάρξει η 10η ταινία Fast & Furious χωρίς τον Dwayne Johnson.

 

 

To σενάριο του Fast & Furious 10 απαιτεί την παρουσία του Luke Hobbs και τον Hobbs δεν μπορεί να τον υποδυθεί κανείς άλλος εκτός από τον Rock. Αυτή ήταν και υπόσχεση που είχε δώσει στον Paul Walker πριν από μερικά χρόνια όταν του έταξε ότι η 10η ταινία θα είναι και η καλύτερη του franchise και δεν μπορεί να είναι η καλύτερη χωρίς τον Hobbs. 

O Rock εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο 5ο Fast & the Furious ως κυνηγός κεφαλών και πράκτορας του FBI και από τότε πρωταγωνίστησε επίσης στο 6ο και το 7ο όπως επίσης και στο The Fate of the Furious, αλλά και στο spin-off Hobbs and Shaw. Ενώ ο Hobbs ξεκίνησε ως νέμεση του Toretto, στη συνέχεια συμμάχησε μαζί του και τελικά έγινε ισότιμο μέλος της Οικογένειας.  

 

 

Τον περασμένο Ιούνιο ο Vin Diesel μιλώντας στο Men’s Health υποστήριξε ότι η συνεργασία του με τον Johnson ήταν πολύ δύσκολη και ως παραγωγός, εκτός από πρωταγωνιστής, έπρεπε να εργαστεί πολύ σκληρά για να ολοκληρωθεί η ταινία. Από την πλευρά του ο Rock απάντησε μέσω του The Hollywood Reporter ότι γέλασε πάρα πολύ με τα λεγόμενα του Diesel και για την ακρίβεια ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω και απλά ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Fast 9 και σε όποιο άλλο Fast ήθελαν να γυρίσουν, το 10, το 11 και όποιο άλλο επιθυμούν, αλλά σίγουρα χωρίς αυτόν μέσα στο cast.  

 

 

O Diesel είχε κάνει και παλιότερα δηλώσεις, ήδη από το 2016, για συνεργάτες του που έδειξαν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Δεν είχε κατονομάσει τον Rock, αλλά όλοι έλεγαν ότι τον φωτογράφιζε, μέχρι που τον κατονόμασε το περασμένο καλοκαίρι. 

Εμείς δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε αυτή την κόντρα, αλλά μάλλον θα συμφωνήσουμε με το τελευταίο post του Vin Diesel. Χωρίς Rock στον ρόλο του Hobbs δεν μπορεί να κλείσει σωστά το Fast & Furious. Πρέπει ο Dwayne Johnson να κάνει την καρδιά του πέτρα (sic) και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε με το 5ο Fast & the Furious, δεν το χρωστάει στον Vin Diesel, αλλά σε όλους εμάς. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved