Pexels Με τις ανδρικές μπότες δεν καταλαβαίνεις κανένα κρύο

Θα κάνουν τη δουλειά τους, κυρίως όμως θα σου προσδώσουν στυλ και φινέτσα.

Οι μπότες για τον άνδρα ρίχνουν φως στο στυλ του αμέσως. Το στυλ ξεκινάει πάντα από τα παπούτσια και καταλήγει στα ρούχα. Τώρα το χειμώνα όμως οι μπότες είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για τον άνδρα. Αν θέλεις ζεστασιά και σταθερότητα στο βήμα, ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός και τα πεζοδρόμια βρεγμένα, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό ζευγάρι δερμάτινες μπότες να σε κρατήσουν στεγνό. Την ίδια στιγμή όμως πρέπει να είσαι και στιλάτος. Τι αντιπροσωπεύει όμως η ανδρική δερμάτινη μπότα για έναν άνδρα;

Πόσα στυλιστικά λάθη χωράνε στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα;

Ως προς το υπόδημα, τα μποτάκια αποτελούν μία κατ’ εξοχήν φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη επιλογή. Εξάλλου, αυτές είναι που θα σε “σώσουν” τις βροχερές και ψυχρές ημέρες, ενώ παράλληλα δεν θα σου στερήσουν πόντους από την κομψότητα και το προσωπικό σου στυλ. Μία σωστή μπότα είναι πάντα δερμάτινη, έτσι το νερό δεν περνάει εύκολα.

 

 
 

Επίσης, ένα καλό ζευγάρι ανδρικά μποτάκια μπορεί να σου προσφέρει απίστευτη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας τα λευκά ή μαύρα sneakers σου να φαίνονται “περιττά”. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ανδρικά μποτάκια ίδια. Υπάρχουν μποτάκια με ή χωρίς κορδόνια, ψηλά ή κοντά καθώς και από πολλά, διαφορετικά υλικά κατασκευής. Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις πως επίσης, κάθε μποτάκι προορίζεται για διαφορετικό σκοπό. Ορισμένα εξ’ αυτών μπορούν να συνοδεύσουν κάποιο formal outfit σου, ενώ κάποια άλλα ταιριάζουν καλύτερα σε πιο casual outfits.

 

 
 

Men’s fashion: Τα casual chic πανωφόρια που φοριούνται all day και δίνουν boost στις εμφανίσεις σας

Η ανδρική μπότα δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεν πας απλά να αγοράσεις κάτι επειδή είναι ακριβό ή γνωστή μάρκα. Η ανδρική μπότα θέλει ενδελεχή μελέτη και πρέπει να γνωρίζεις αν όντως ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια σου ταιριάζει στο ύφος.

Επίσης μία ανδρική μπότα από δέρμα μπορεί και πρέπει να συνδυαστεί με κατάλληλα ρούχα, οπότε είναι κι ένας προθάλαμος για να μάθεις να ντύνεσαι όπως πρέπει. Πάμε όμως να δούμε μερικά κατάλληλα παραδείγματα από ανδρικές μπότες και από ποια καταστήματα μπορείς να τα προμηθευτείς άμεσα.

Δες εδώ ανδρικές μπότες από δέρμα που ίσως σου ταιριάζουν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved