Pexels Τα functional ρούχα θα σε γλιτώσουν από πολλούς μπελάδες

Η ανδρική μόδα χρειάζεται την πρακτικότητα της και για να την έχεις πρέπει να επενδύσεις σε αυτά τα ρούχα.

Η ανδρική μόδα έχει πολλές αποχρώσεις και μία από αυτές στηρίζεται στην απόλυτη πρακτικότητα. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να αισθάνονται άνετα με τα ρούχα τους κι αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Κανείς δεν θέλει να φοράει συνέχεια κουστούμι ή πουκάμισο, όλοι μας θέλουμε τα άνετα παντελόνια με τις τσέπες και τα αθλητικά παπούτσια. Θέλουμε όμως να είμαστε και στυλάτοι και να αναγνωρίζουν οι άλλοι πως ξέρουμε από συνδυασμούς και υφάσματα. Αυτά τα δύο σημεία μπορούν φυσικά να συνδυαστούν, αν όχι πολύ εύκολα, σίγουρα μετά από πολύ ψάξιμο και δουλειά με την γκαρνταρόμπα που διαθέτουμε. Κανείς δεν είπε πως είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να ντυθείς άνετα αλλά να είσαι και στυλάτος την ίδια στιγμή.

Ανδρική αποτρίχωση: Τι «πρέπει» και τι «δεν πρέπει» να κάνεις

 
 
Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί μπροστά στη ντουλάπα κοιτώντας τα ρούχα σου και αναρωτιέσαι τι να βάλεις; Πολλές. Πόσες φορές δεν έχεις νευριάσει με τα ρούχα που έχεις επιλέξει επειδή σε στενεύουν ή δεν σου είναι άνετα; 

Αφού περάσεις αυτό το στάδιο και βρεις κάτι, έρχεται η αιώνια ερώτηση: τώρα αυτή η μπλούζα πάει με το παντελόνι; Το να συνδυάσεις τα ρούχα σου, θέλει τέχνη, το να είσαι όμως και άνετος μέσα σε αυτά τα ρούχα πάλι θέλει τέχνη. Σίγουρα, έχεις αρκετές τέτοιες απορίες που εμείς σήμερα θα λύσουμε για να μπορείς εύκολα να ταιριάζεις τα ανδρικά outfits και να δείχνει κομψός αλλά την ίδια στιγμή πρακτικός και άνετος.

 

 
 

Εμείς διαλέξαμε μερικά από τα πιο πρακτικά ρούχα από τα οποία μπορείς να κερδίσεις χώρο αλλά και στυλ. Από τη μία αυτά τα ρούχα είναι πρακτικά και κάνουν για όλες τις ώρες, από την άλλη όμως δεν χάνουν καθόλου σε στυλ και ύφος. Πάρε παράδειγμα από αυτά τα ρούχα και μάθε να συνδυάζεις τα δικά σου. Μην ξεχνάς όμως πως πρέπει να γίνει με προσοχή και σύνεση και όχι να πετάς πάνω σου ό,τι βρεις επειδή απλά είναι πρακτικό.

Δες παρακάτω μερικά από αυτά τα ρούχα που αυξάνουν την πρακτικότητα αλλά δεν μειώνουν το στυλ σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved