Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

Μπορείς να το δεις και σαν κόλπο για να μην χρειαστεί να αποφύγεις ένα δεύτερο ραντεβού.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στην περίπτωση του dating είναι κάτι παραπάνω από αυτό, αν σκεφτούμε ότι από ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να κριθεί το αν δεν θα την ξαναδείς ή μπορεί να καταλήξετε παντρεμένοι. Από τη σειρά των ραντεβού είναι εκείνο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μην υπάρξει επόμενο. Στατιστικά να το πάμε, αν έχει υπάρξει δεύτερο, το τρίτο είναι μόνο θέμα χρόνου και ακόμα κι αν δεν εφαρμοστεί ο περίφημος κανόνας των τριών ραντεβού, ακόμα πιο σίγουρο είναι το τέταρτο και πάει λέγοντας. 

Δυστυχώς στο πρώτο ραντεβού δεν έχεις τον χρόνο και τα μέσα για να ξεδιπλώσεις τη φοβερή σου προσωπικότητα, ευτυχώς αν η προσωπικότητά σου είναι για τα μπάζα. Άρα θα πρέπει να εξαρτηθείς ακόμα περισσότερο από την εμφάνισή σου και επειδή για το κομμάτι που αφορά τα χρόνια σου και τα γονίδιά σου δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, ας δούμε τι μπορείς να κάνεις σύμφωνα με όλα όσα έχουν οι γυναίκες σε πρώτα ραντεβού και θα ευχόντουσαν να είχαν 10 πυρωμένες βελόνες στα μάτια τους αντί για αυτό το θέαμα.

 

 

Τα καπέλα

Είτε μιλάμε για καουμπόικα, είτε για τραγιάσκες ακόμα κι ένα απλό baseball hat, καλύτερα να εμφανιστείς ασκεπής στο πρώτο ραντεβού. Δεν έχει σημασία αν κρύβεις την αραίωση ή έισαι άλουστος ή κι εμείς δεν ξέρουμε τι άλλο σε απασχολεί. Αν το ραντεβού δεν είναι σε παραλία τον Αύγουστο, άσε το καπέλο σπίτι. Αν έχεις αραίωση συμφιλιώσου μαζί της για να μην της έρθει κι αυτηνής ξαφνικό, εκτός κι αν σκοπεύεις να κάνεις σεξ φορώντας καπέλο, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να κάνεις σεξ αν έχεις τολμήσει να κρατήσεις το καπέλο την ώρα του σεξ.

Καφέ δερμάτινο μπουφάν

Το μαύρο δερμάτινο μπουφάν είναι bad boy σέξι, το καφέ καστόρινο μπουφάν είναι intellectual σέξι, το καφέ δερμάτινο μπουφάν είναι λιγότερο σέξι κι από τριήμερο στη Θήβα. Κάθε χρώμα θέλει και συγκεκριμένη υφή, άρα καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Αν το εν λόγω δερμάτινο μπουφάν έχει και μανίκια με λάστιχο, τότε να ξέρεις ότι οι πιθανότητές σου είναι τόσο χαμηλές που ακόμα και με την αυτοϊκανοποίηση μπορεί να έχεις θέμα.

 

 

Αμάνικο πουλόβερ

Θυμάσαι που σου φόραγε με το ζόρι η μάνα σου στο δημοτικο εκείνο το αμάνικο πουλόβερ με τον λαιμό V; Ε, κρίμα είναι να το βάζεις τώρα με τη θέλησή σου. Αν μία φορά στη ζωή της η μανούλα είχε άδικο, ήταν αυτή. Αυτό το πουλόβερ δεν σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το ανύπαρκτο σεξ απίλ θυρωρού σε ΔΟΥ και ούτε θα σε μαλώσει η μαμά σου αν δεν το ξαναβάλεις ποτέ. 

Σαλβάρι

Μόλις τελειώσες το πρώτο έτος στους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ και ετοιμάζεσαι για τις πρώτες σου ξέφρενες διακοπές στην Ικαρία; Με το καλό να πας, να το ζήσεις για να μην σου μείνει απωθημένο και συνεχίσεις να φοράς σαλβάρι σαν νοσταλγία για κάτι που δεν έζησες. Ένα κανονικό παντελόνι είναι αυτό που χρειάζεσαι σε κάθε άλλη περίπτωση. 

 

 

Αμάνικο t shirt

Γενικά τα μανίκια είναι καλό πράγμα, σε ό,τι ρούχο κι αν είναι. Τα αμάνικα είναι για το γυμναστήριο, για το μπάσκετ και γενικά για δραστηριότητες που δεν συμπεριλαμβάνουν την επικοινωνία με κάποια γυναίκα. Μπορεί να διακρίνει τους δικεφάλους σου και κάτω από ρούχα, δεν χρειάζεται να το δίνεις στο πιάτο και δεν το ζήτησε και καμία.

Ασπρα loafers

Η χρυσή τριάδα των κακών υποδημάτων για ραντεβού είναι τα τρύπια παπούτσια που χάσκει το μεγάλο δάχτυλο, το να μην φοράς καθόλου παπουτσια και τα λευκά loafers. Από αυτά τα τρία, το χειρότερο είναι τα λευκά loafers. Κάψτα και πέτα τις στάχτες τους στη θάλασσα να ξεχαστεί για πάντα κάθε μνήμη της οδυνηρής τους ύπαρξης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved