Pexels Πόσα στυλιστικά λάθη χωράνε στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα;

Αν το χειμερινό σου στυλ “υποφέρει” από ατονία τότε πρέπει να διαβάσεις μερικές συμβουλές.

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στο στυλάτο ανδρικό ντύσιμο του χειμώνα. Και μαντέψτε: Οι περισσότεροι άντρες προσπερνούν τις μικρές λεπτομέρειες, θεωρώντας ότι έχουν λίγη σημασία και ότι ντύνονται σωστά, ενώ στην ουσία διαπράττουν στιλιστικά παραπτώματα, για να μην πούμε “εγκλήματα”. Παρακάτω, σας απαριθμούμε μερικά βασικά λάθη στο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο του χειμώνα, και αντίστοιχα τους σωστούς τρόπους να διαμορφώσετε το look σας με κάθε ρούχο και τους σωστούς συνδυασμούς. Ο χειμώνας είναι μία περίοδος που θεωρείται καλή για τους συνδυασμούς και γενικότερα το ντύσιμο μιας και μπορεί κανείς να φορέσει πολλά και διάφορα layers πάνω του. Εκεί όμως είναι που οι περισσότεροι από εμάς το χάνουμε και κάνουμε λάθη, λάθη που κοστίζουν τα μέγιστα στην εικόνα μας.

Έρευνα: Ποιο ανδρικό σώμα βρίσκουν πιο ελκυστικό οι γυναίκες;

 
 

Εδώ δεν θα μιλήσουμε γενικά για να ενδυματικά λάθη που κάνουμε, όπως π.χ. Το κλασικό με το μανίκι του πουκαμίσου: Όταν θέλετε να σηκώσετε τα μανίκια σας στο ύψος του αγκώνα, μην το κάνετε δημιουργώντας πολλά συνεχόμενα ρεβέρ, το ένα πάνω από το άλλο, αλλά μόνο δύο. Γυρίστε το μανίκι μία φορά μέχρι το σημείο που θέλετε, και στη συνέχεια κάντε άλλο ένα δίπλωμα. Εδώ θα επικεντρωθούμε στα λάθη που κάνει κανείς στο χειμερινό του ντύσιμο συγκεκριμένα. Η κάθε εποχή απαιτεί το στυλ της, είναι όμως γνωστό πως ο χειμώνας είναι η πιο απαιτητική εποχή για το ντύσιμο, όχι μόνο του άντρα. Αυτό συμβαίνει γιατί αναγκαζόμαστε να φοράμε πολλά ρούχα κι εκεί κάπου την πατάμε.

 

 
 

Μάλλον οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν το καλοκαίρι κι ένας λόγος είναι πως φοράνε και πιο λίγα ρούχα, οπότε το περιθώριο για ένα στυλιστικό λάθος μειώνεται κατά πολύ. Ενώ το χειμώνα όλα είναι διαφορετικά, μπότες, κάλτσες, πουκάμισα, πουλόβερ, ζακέτες, μπουφάν, παλτό, καπέλα, σκούφοι, γάντια, κασκόλ, ένας κακός χαμός από αξεσουάρ και ενδύματα. Πως να μην κάνεις λάθος ρε άμοιρε; Εδώ λοιπόν θα βρεις μερικά κλασικά λάθη που όλοι κάνουμε την χειμερινή περίοδο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved