Το χρώμα είναι η μισή αρχοντιά…

Το να συνδυάσεις παπούτσια και ρούχα είναι μία από τις μεγαλύτερες τέχνες του άντρα και του στυλ. Πρέπει να ξέρεις όμως τι κάνεις για να μην βρεθείς εκτός του coolness που διέπει την ανδρική μόδα μέσα στα χρόνια. Το να μάθεις να το κάνεις σωστά είναι μία τέχνη που πρέπει να κατέχεις.

Το παπούτσι σου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εξωτερικής σου εμφάνισης, αφού αυτό μπορεί να “απογειώσει” ή να “χαντακώσει” το συνολικό σου outfit. Στην περίπτωση της αποτυχίας τα αίτια απαντούν σε δύο κυρίως λόγους.

 

 

Αν λοιπόν είσαι πάνω στον δρόμο της αποτυχίας, σίγουρα θα το καταλάβεις αμέσως. Όλοι θα σε κοιτάνε κάπως παράξενα από τη μέση και κάτω. Ναι, έχει συμβεί και αυτό.

 

 
 

Είτε επειδή έχεις επιλέξει το λάθος στυλ παπουτσιού για το outfit σου είτε γιατί ο χρωματικός συνδυασμός μεταξύ ρούχων και παπουτσιών  είναι λάθος, σίγουρα κάποιος θα στο επισημάνει.

Και αν θεωρείς το πρώτο ως μία εύκολη υπόθεση (στυλ παπουτσιού), το δεύτερο ζήτημα (χρώμα παπουτσιού) κρύβει αρκετές παγίδες. Ναι, πρέπει να γνωρίζεις μερικούς κανόνες στην συγκεκριμένη τέχνη.

Παγίδες, βέβαια, για αυτούς που τολμούν και θέλουν να φορέσουν ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς στα παπούτσια τους, υπάρχουν. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι εύκολο να συνδυάσεις ένα μαύρο ή καφέ παπούτσι με ένα γκρι, μαύρο ή μπλε παντελόνι. Το χρώμα όμως είναι πιο δύσκολο. Εκεί θέλει να είσαι μάστορας.

 

 
 

Δηλαδή γίνεται στην περίπτωση όπου θέλουμε να φορέσουμε ένα πολύχρωμο παπούτσι μας; Ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα για να τα συνδυάσουμε; Εδώ πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, όχι αστεία.

Στο παρόν άρθρο θα βρεις συμβουλές σχετικά με το πως μπορείς να συνδυάσεις το εκάστοτε παπούτσι σου σύμφωνα με το χρώμα τους.

 

 

Επίσης, θα διαβάσεις και ορισμένες επισημάνσεις σχετικά με το στυλ των παπουτσιών τα οποία κρίνονται καταλληλότερα ανά περιστάσεις.

Πάμε λοιπόν, να δούμε πως μπορείς να συνδυάσεις outfit και παπούτσια ανάλογα με το χρώμα των δεύτερων.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved