Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι μπορούν να σε πάνε πολλά χρόνια πίσω

Πέντε από τα πιο βασικά λάθη που κάνουμε στο σεξ και δεν το καταλαβαίνουμε.

Σαν άντρες μπορεί να έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση όσο αφορά το σεξ, από την άλλη αυτό δεν μας καθιστά αυτομάτως παντογνώστες στο θέμα του έρωτα. Μπορεί να έχουμε εμπειρία, μπορεί να είμαστε καλοί στην τεχνική, από την άλλη όμως πρέπει να αφήνουμε περιθώρια λάθους. Με λίγα λόγια πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην εποικοδομητική κριτική από τους άλλους.

 

 
 

Συχνά οι άνδρες προσπαθούν να βελτιώσουν τις τεχνικές ικανοποίησης της συντρόφου τους κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά συνήθως το πρόβλημα της μειωμένης ερωτικής ευχαρίστησης της γυναίκας δεν έγκειται στις ικανότητές τους, μα σε κάποια από τις ακόλουθες λανθασμένες σκέψεις και συμπεριφορές που αποκαλύπτουν οι ειδικοί.

Πώς η αποχή από το σεξ μπορεί να καταστρέψει το σώμα σου;

Είναι κάποιες συμπεριφορές μας που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες, κι εμείς ακόμη έχουμε την εντύπωση πως είμαστε οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Αυτή η αντίθεση μπορεί να μας πάει χρόνια πίσω και να καθυστερήσει την ουσιαστική μας εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων και του σεξ.

 

 
 

Ο άντρας όσο ζει πρέπει να μαθαίνει και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να βάζει τον εγωισμό του μπροστά από τη μάθηση και τη θέληση να γίνει καλύτερος. Ποιες είναι όμως αυτές οι συμπεριφορές μας που ξενερώνουν μονομιάς τη γυναίκα; Μήπως είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου τελικά; 

Πέντε καλοί λόγοι για να κάνεις κάθε μέρα σεξ

Μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο κάποιος σαν εσένα να κάνει λάθος στα ερωτικά, έλα όμως που αυτή η σιγουριά μπορεί να σου καταστρέψει πολλές από τις σχέσεις σου. Και που ξέρεις, μπορεί τόσο καιρό να μην το είχες πάρει χαμπάρι πως μία συμπεριφορά σου ή ένα πιστεύω σου πάνω στον έρωτα να σου έχει ήδη χαλάσει τη σχέση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved