Ποιον άμεσο κίνδυνο μπορεί να κρύβει το σεξ με μία νέα σου σύντροφο;

Μερικές συμβουλές για να μην την πάθεις σαν πρωτάρης.

«Οι άντρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να καθιστούν έγκυες τις νέες συντρόφους τους» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της έρευνας βιολόγων, οι οποίοι φορτώνουν στο one night stand και γενικώς την πρώτη επαφή έναν επιπλέον κίνδυνο.

Ίσως να ακούγεται λίγο τραβηγμένο αλλά η πρόσφατη έρευνα αυτό έδειξε. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αφήσεις έγκυο την νέα σου σύντροφο και μάλιστα στην πρώτη κιόλας φορά που θα βρεθείτε σεξουαλικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τη δόκτωρα Laura Sirot, η σεξουαλική μας ζωή πέρα από όλα τα γνωστά υπόλοιπα, φέρει ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό με την αναπαραγωγική διαδικασία των ζώων.

 

 
 

Ποιο είναι αυτό; Πως όπως τα αρσενικά ζώα εκκρίνουν ενισχυμένης ποιότητας και ποσότητας σπέρμα, έτσι και τα αρσενικά δίποδα όταν έρχονται σε επαφή δίνουν τον... καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα η εκσπερμάτωση να είναι πολύ πιο ισχυρή.

 

 
 

Αυτό το φαινόμενο αυξάνεται πολύ τις πρώτες φορές που κάνουμε σεξ με μία νέα σύντροφο κι αυτό γιατί υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Ακούγεται κάπως λογικό εδώ που τα λέμε.

Το πόρισμα αυτό έρχεται συμπληρωματικό σ' εκείνο που μας χτύπησε την πόρτα πριν μερικούς μήνες υποστηρίζοντας πως η μακροχρόνια σχέση αποτελεί εχθρικό περιβάλλον για τη ζωντάνια του αντρικού σπέρματος.

Δες εδώ τι άλλο έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved