Youtube 5 resorts όπου το σεξ αποτελεί απαράβατο κανόνα

Απελευθέρωση, εχεμύθεια και το ποτό να ρέει άφθονο. Εσύ ψάχνεις ακόμη πού θα κλείσεις διακοπές;

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα και την ανάγκη να κυκλοφορούμε γυμνοί». Πρόκειται για μία φράση που θα την ακούσεις συχνά στην Ταϊτή και ειδικά όταν η κουβέντα πηγαίνει σε ζητήματα ελευθερίας. Κι αν το «δικαίωμα» είναι ένα κεφάλαιο που χρειάζεται ώρες για να το αναλύσεις, όσον αφορά την «ανάγκη» τα πράγματα είναι πιο απλά. Τόσο απλά που οφείλεις να συμφωνήσεις με τους πολίτες του επίγειου Παραδείσου που βρίσκεται στην Γαλλική Πολυνησία.

Ωστόσο δεν βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε αναλύσεις σε ορισμούς. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τις ανάγκες μας και να βρούμε τους τρόπους να τις ικανοποιήσουμε: Όπως για παράδειγμα η εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς μας και η απελευθέρωση αυτής. Μάλιστα υπάρχουν μέρη όπου τα πάντα επιτρέπονται, σε τέτοιο βαθμό όπου το σεξ δεν αποτελεί ταμπού αλλά γίνεται ο κανόνας. Πρόκειται για 5 sex resorts που ανοίγουν τις πόρτες σε οποιονδήποτε επιθυμεί να σπάσει τα δεσμά του πουριτανισμού και πάντα με εχεμύθεια και ασφάλεια. Τώρα που ο καιρός καλοκαιριάζει, αν σκέφτεσαι έναν εναλλακτικό προορισμό όπου κανείς δε θα καταφέρει να σε βρει, τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις μία από τις παρακάτω επιλογές.

Το bachelor party με jet ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη

Hedonism II

Το Hedonism II (aka Hedo) είναι το πιο διάσημο all-inclusive sex resort στον κόσμο. Βρίσκεται στην παραλία Νεγρίλ της Τζαμάικα, λειτουργεί εδώ και 38 χρόνια και αποτελεί το ιδανικό μέρος για όλους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους ή αγαπούν αυτόν τον τρόπο ζωής. Ανταλλαγή συντρόφων, γυμνά σώματα στην πισίνα, εχεμύθεια και ασφάλεια είναι οι απαραβάτοι κανόνες στη ξενοδοχειακή μονάδα και αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας.

 

 

Temptation Cancun Resort

Μουσική, ποτά, χορός, σεξ και πάλι από την αρχή. Αυτό είναι ένα 24ώρο στο Temptation Cancun Resort στο Μεξικό, με γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνές και έναν flirty, αισθησιακό αέρα να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Ένα αφροδιασιακό restaurant με όνομα «She» σε περιμένει για να οδηγήσει σε οργασμό τον ουρανίσκο σου (και όχι μόνο) και αν επιθυμείς ένα μέρος όπου θέλεις απλώς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, τότε δεν πρέπει να κάνεις αυτή την επιλογή. Εκεί οι άνθρωποι παρτάρουν ασύστολα.

 

 

Desire Riviera Maya Resort

Συνεχίζουμε με Μεξικό αλλά αυτή τη φορά στην παραλία του Puerto Morelos. Ένα all-inclusive sex resort για κάθε λάτρη του σεξ. Είναι γνωστό για τις άγριες καταστάσεις με όργια που ξεκινούν το μεσημέρι και μάλιστα σε δημόσια θέα. Αν ψάχνεις για ρομαντικές βραδιές, τότε βρίσκεσαι στο λάθος μέρος και αν αποφασίσεις να βρεθείς εκεί τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεις τα πάντα. Από μαθήματα γυμνού volley μέχρι pole dancing.

 

 

Desire Pearl

Υπάρχει λόγος για να φύγεις από την παραλία του Puerto Morelos; Η απάντηση είναι όχι. Γιατί εκεί βρίσκεται το Desire Pearl. Μπορείς να απολαύσεις ένα ερωτικό μασάζ, πίνοντας μία τεκίλα και αγναντεύοντας την παραλιακή γραμμή του Μεξικού. Το φαγητό και τα ποτά είναι εξαιρετικά, σ’ έναν κατάλογο που υμνεί το fine dining. Το δημόσιο σεξ στο τζακούζι είναι ο κανόνας που οφείλεις να αποδεχτείς αλλά πάντα με την προϋπόθεση ότι έχεις την συγκατάθεση από τους άλλους.

 

 

Copacabana

Βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα, όπου ο σεξουαλικός τουρισμός βρίσκεται σε άνθηση λόγω του γεγονότος πως η πορνεία είναι νόμιμη. Διαθέτει πακέτο all-inclusive και όμορφες σουίτες στην παραλία. Το καλό με το Copacabana βρίσκεται στην τιμή του, καθώς είναι αρκετό φθηνό σε σύγκριση με τα άλλα sex resorts (139 δολάρια την βραδιά), ενώ διαθέτει σημεία για γυμνιστές ή άτομα που θέλουν να μείνουν με τα ρούχα τους. Τίμια επιλογή για κάποιον που σκέφτεται να μυηθεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved