pexels Πώς η αποχή από το σεξ μπορεί να καταστρέψει το σώμα σου;

Βάλε το σεξ στη ζωή σου πριν να είναι αργά. Είναι θέμα πια υγείας.

Έχει συμβεί σε όλους. Είναι εκείνη η περίοδος της μεγάλης ξηρασίας όπου απέχουμε από το σεξ. Είτε γιατί το θέλουμε, είτε όχι. Δεν είσαι ο μοναδικός σε αυτόν τον κόσμο που έρχεται αντιμέτωπος με αυτήν την σκληρή πραγματικότητα. Ρόδα είναι και γυρίζει. Ωστόσο πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι. Η μεγάλη αποχή από το σεξ είναι ικανή να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα. Όπως για παράδειγμα, οι συνέπειες που θα διαβάσεις παρακάτω.

 

 

Καρκίνος του προστάτη

Το μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα  με την επιστήμη, κάποιος που εκσπερματώνει πάνω από 4 φορές την εβδομάδα έχει λιγότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο του προστάση. Σε περίπτωση που το μενού δεν περιλαμβάνει σεξ, τότε η αυτοϊκανοποίηση είναι μία τίμια εναλλακτική.

Γιατί αγαπάμε τα κορίτσια που έχουν πάντα μαζί τους προφυλακτικά

Άγχος

Η καθημερινότητα είναι σκληρή και αγχωτική. Δεν χρειάζεται να προσθέτεις μεγαλύτερο βάρος άγχους στην ψυχούλα και το σώμα σου. Το σεξ παράγει ενδορφίνες, οι οποίες με τη σειρά τους βοηθούν στο να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι.

 

 

Οι επιδόσεις σου πέφτουν

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο σεξ. Η έλλειψη σεξ φέρνει νεύρα. Δεν είσαι τόσο αποδοτικός στη δουλειά σου, δεν είσαι συγκεντρωμένος στο γυμναστήριο ενώ τα νεύρα δεν σε βοήθουν στις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Διαλύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Το σεξ είναι σαν πολυβιταμίνη. Βοηθάει στην θωράκιση του οργανισμού καθώς αυξάνονται συγκεκριμένες ουσίες που βοηθούν στο ανοσοποιητικό.

Βρέθηκε η ιδανική χρονική διάρκεια που πρέπει να κάνεις σεξ

Ανεβάζεις πίεση

Σύμφωνα με έρευνα του ιατρικού περιοδικού Biological Psychology, οι άνθρωποι που κάνουν συχνά σεξ έχουν χαμηλότερη πίεση από εκείνους που δεν κάνουν. Οπότε πριν πάθεις καρδιά ή εγκεφαλικό, κάνε σεξάκι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved