Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Οι καλές και οι κακές τροφές που φέρνουν θεμιτά κι ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Η στυτική λειτουργία του άνδρα είναι το βασικό συστατικό για ένα επιτυχημένο σεξ στη ζωή του. Κι όπως όλοι ξέρουμε το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή ενός άνδρα. Αν θέλει λοιπόν να έχει μία καλή σεξουαλική ζωή θα πρέπει να προσέξει τη διατροφή του και να δει τι κάνει καλό και τι δεν κάνει στη στύση του.

 

 

Οι άνδρες που τρώνε πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερη διάρκεια στύσης, υποστηρίζει νέα επιστημονική μελέτη που διερεύνησε τη σχέση μεταξύ της διατροφής και της σεξουαλικής απόδοσης των ανδρών.

 

 
 

Αν σου αρέσει το κρέας πρέπει τότε να το μετριάσεις λίγο για να μην έχεις θέματα με τη στύση σου. Αυτό είναι κάτι που το κατανοούμε όλοι μας. 

Οι ερευνητές μιας νέας μελέτης εξέτασαν το σύνδεσμο μεταξύ διατροφής και διάρκειας στύσης και βρήκαν ότι οι άνδρες που καταναλώνουν πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερης διάρκειας στύσεις.

 

 
 

Το κρέας είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους άνδρες και γι’αυτό πολλές φορές αγνοούν τις προειδοποιήσεις των ειδικών όσον αφορά στα προβλήματα που πιθανώς επιφέρει στην υγεία η υπερβολική κατανάλωσή του. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το κόκκινο κρέας «απειλεί» και τη στύση τους;

Η έρευνα έδειξε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία μπορούμε να τα μελετήσουμε εδώ αναλυτικά.

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα για τις τροφές και τη στύση:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved