Τι ισχύει στο σεξ για τους άνδρες πάνω από 50;

Μία ηλικία που ακόμη μπορείς να μάθεις πράγματα στο κρεβάτι.

Το σεξ είναι μία πράξη που μας κυνηγάει από όταν είμαστε παιδιά. Σε όλη μας τη ζωή ασχολούμαστε με αυτό διότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας σαν άνδρες. Είναι μία πράξη του ενστίκτου αλλά και μία απόλαυση που δεν έχει όμοια της.

Κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας, οι αλλαγές στη ζωή ενός άνδρα είναι πολλές.

 

 

Δημιουργήστε σκόπιμα μικρές, καθημερινές στιγμές με τη σύντροφό σας ώστε να διατηρήσετε ζωντανή τη φλόγα ανάμεσά σας. Ακόμα και μια μικρή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά στα επίπεδα του πάθους. Όταν για παράδειγμα αφιερώνετε ολόκληρη την προσοχή σας στη σύντροφό σας έστω και για ένα λεπτό, σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για την ευτυχία της και η επικοινωνία αυτή αυξάνει την επιθυμία της σωματικής επαφής

 

Η γονιμότητα χάνεται, οι ορμονικές αλλαγές προκαλούν διάφορα ζητήματα στην καθημερινότητα, τα παιδιά αφήνουν την οικογενειακή εστία, η γήρανση αρχίζει να κάνει ακόμα πιο εμφανή τα σημάδια της, οι γονείς πεθαίνουν.

Όλα αυτά επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλικότητα του άνδρα.

 

 

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι οι σχέσεις και οι σεξουαλικές ορμές περνούν σε δεύτερη μοίρα και αρχίζουν σιγά σιγά να φθίνουν. Μετά από λίγο καιρό, πολλοί νιώθουν ότι έχουν χάσει εντελώς τη σεξουαλική τους υπόσταση.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις την σεξουαλικότητα σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved