Τελικά ποιος έκανε περισσότερο σεξ μέσα στην πανδημία;

Κι όμως δεν πάει το μυαλό σας…

Μπορεί οι νέοι να είναι συνήθως εκείνοι που κάνουν περισσότερο σεξ αλλά αυτό δεν ισχύει για τον καιρό της πανδημίας.

Οι σεξουαλικές επαφές των νέων μπορεί να μειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. φαίνεται όμως πως μια άλλη ομάδα ατόμων είδε τα συνεχόμενα lockdown ως ευκαιρία για να αυξήσει την σεξουαλική της δραστηριότητα.

 

 

Ποια είναι αυτή η ηλικιακή ομάδα; Δεν πάει το μυαλό σας; Σίγουρα όχι οι νέοι πάντως μιας και εκείνοι αγχώθηκαν πολύ με όλο αυτό κι έτσι οι επιδόσεις τους έπεσαν κατακόρυφα.

Η έρευνα που έγινε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ έδειξε πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα για το σεξ μέσα στην πανδημία.

 

 
 

Με έναν στους τρείς να βιώνει αγχώδεις διαταραχές κατά την περίοδο της πανδημίας, θα περιμέναμε πως, ως επακόλουθο, η σεξουαλική επιθυμία θα βρισκόταν επίσης στα… τάρταρα με αποτέλεσμα τη μείωση της συχνότητας της σεξουαλικής πράξης.

Παρόλα αυτά, μια αμερικανική έρευνα έρχεται να διαψεύσει αυτή την πεποίθηση, εστιάζοντας σε μία ηλικιακή ομάδα που ήταν σεξουαλικά ασυγκράτητοι μέσα στην καραντίνα.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα της μελέτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, οι Αμερικανοί ηλικιωμένοι με στυτική δυσλειτουργία έκαναν περισσότερο σεξ κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε σύγκριση με την περίοδο πριν τον κορωνοϊο.

Δες εδώ για να δεις τι άλλο συγκλονιστικό αποκάλυψε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved