Μήπως ήρθε ο καιρός να κάψεις τις παραπάνω θερμίδες σου με καλύτερο σεξ;

Ναι, κι όμως υπάρχει μυστικό για πιο ποιοτικό σεξ.

Όλη μέρα τρώμε, μόνο η ζέστη και το σεξ μπορεί να μας σώσει από το να γίνουμε φάλαινες εν ξηρά. Πως θα κόψεις το φαγητό; Μα φυσικά με το καλύτερο σεξ. Και πως θα κάνεις καλύτερο σεξ; Υπάρχει τρόπος και μάλιστα αρκετά εφικτός.

 

 

Σίγουρα το σεξ δεν είναι κάτι απλό, σίγουρα ασχολούμαστε μαζί του διαρκώς, όπως ακριβώς και με το φαγητό. Βασικά ένστικτα και τα δύο που πλέον πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα του πολιτισμού μας.

 

 

Δεν είμαστε άνθρωποι των σπηλαίων πλέον κι έτσι αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εξελίξουμε κάποια βασικά πράγματα όπως το σεξ και να τα κάνουμε καλύτερα.

Σεξ για καλή γυμναστική ή γυμναστική για καλό σεξ; Αν ετοιμάζεστε να βγάλετε το κομπιουτεράκι, τα δεδομένα έχουν ως εξής: ένα λεπτό ερωτικής πράξης, σύμφωνα με έρευνα, αντιστοιχεί σε καύση 4,2 θερμίδων για τους άνδρες και 3,1 για τις γυναίκες.

 

 

Αν η μέση διάρκεια της συνεύρεσης είναι τα 20 λεπτά, το αποτέλεσμα μάλλον αποθαρρύνει, ιδίως όταν τα ευρήματα έδειξαν ότι για 30 λεπτά στον διάδρομο, οι καύσεις ήταν 276 θερμίδες για τους άνδρες και 213 για τις γυναίκες. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση.

Δες όμως ποιο είναι το σημείο κλειδί για το σεξ που πάντα γίνεται καλύτερο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved