Ποιοι είναι τελικά οι μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ;

Τους αναλύουμε και τους ξεπερνάμε.

To σεξ δεν είναι κάτι απλό τελικά αλλά από την άλλη κι εμείς το κάνουμε περίπλοκο η αλήθεια είναι. Μπορεί να γίνει πάντα καλύτερο αλλά είναι σαν κανείς να μην έχει τη διάθεση να το κάνει. Μας πνίγουν τα άγχη και τα προσωπικά μας προβλήματα κι έτσι το σεξ έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα.

 

 

Τι μας απασχολεί στο σεξ; Η αλήθεια είναι ότι οι ανησυχίες μας στο σεξ πηγάζουν από τις αντιλήψεις μας και τα βιώματά μας. Ποιοι είναι τελικά οι μεγαλύτεροι φόβοι που ταλαιπωρούν, άνδρες και γυναίκες σε ό,τι αφορά το σεξ;

 

 

Για παράδειγμα όσοι προβληματίζονται σχετικά με την δημιουργία οικογένειας, μπορεί να ανησυχούν για την αποτελεσματικότητα της αντισύλληψης, ενώ όσοι είναι ανασφαλείς με την εικόνα τους μπορεί να φοβούνται την έκθεση του γυμνού τους σώματος. Δεν λείπουν και οι ανασφαλείς που πιστεύουν ότι ο/η σύντροφος δεν θα τους θεωρήσει επιθυμητούς ή ικανούς.

 

 

Τι είναι αυτό που φοβόμαστε όμως περισσότερο στο σεξ; Ποιοι είναι εκείνοι οι ενδόμυχοι φόβοι μας; Το να τους αναλύσουμε είναι κάτι το καλό, κάτι που πρέπει να γίνεται.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιοι είναι αυτοί οι φόβοι μας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved