Γιατί εμείς οι άντρες καμιά φορά δεν έχουμε όρεξη για σεξ;

Κι όμως συμβαίνει κι αυτό, αλλά όχι μόνο σε εμάς.

Το σεξ είναι κάτι πολύ απλό που όμως εμείς το κάνουμε περισσότερο περίπλοκο γιατί έχουμε τα δικά μας ψυχολογικά θέματα και κολλήματα. Μπορεί όλα να είναι καλά και ξαφνικά όλα να καταρρεύσουν σε μία σχέση. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Από την άλλη είναι μέρες και μέρες, κάποιες άλλες έχουμε όρεξη κάποιες άλλες όχι. Αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

 

 

Κάτι συμβαίνει όταν ο ένας έχει έντονο πόθο και πάθος, ενώ το έτερο ήμισυ δεν θέλει ούτε να ακούσει για σεξ - Ανακαλύψαμε τους λόγους. Kάποιοι λόγοι ίσως να είναι εντελώς ιατρικοί και κάποιοι άλλοι ψυχολογικοί. Τίποτα από τα δύο δεν πρέπει να σας ανησυχεί μιας και όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν αν είμαστε αισιόδοξοι. 

 

 

Είστε σε μία σχέση και ο πρώτος καιρός όπου η σεξουαλική δραστηριότητα ήταν στο ζενίθ έχει περάσει… Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι σύντροφοί μπορεί να μην συμφωνούν ως προς την συχνότητα των ερωτικών επαφών.

 

 

Αν εσείς και ο σύντροφός σας βλέπετε ότι είστε σε ερωτική… ασυμφωνία, καλό είναι να απαντήσετε στις πιο κάτω ερωτήσεις. Έτσι θα καταλάβετε αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή όχι. Μόνο έτσι θα δείτε καθαρά τι συμβαίνει μέσα σας και που είναι η αιτία.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να καταλάβεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved