5 προϊόντα αντρικής περιποίησης που πρέπει να βάλεις στο μπάνιο σου το 2019

Σου έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού σου.

Τώρα που το 2019  έχει μπει για τα καλά και ο κόσμος κυνηγάει τα New Year’s Resolutions, αξίζει να πούμε και αυτό. Μαζί με όλα εκείνα που θέλεις να αλλάξεις σε εσένα, μην ξεχάσεις και το κομμάτι της περιποίησης. Την καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού σου, που δείχνει αν μη τι άλλο πως εσύ ο ίδιος σέβεσαι το παρουσιαστικό σου και θες να γίνεις ακόμα καλύτερος.

Σου έχουμε 5 προϊόντα αυστηρά για άντρες, που θα κάνουν το grooming της χρονιάς λίγο πιο προσεγμένο και θα σε φέρουν λίγο πιο κοντά στην τελειότητα. Δώσε βάση.

 

1. Η πομάδα: JS Sloane Heavyweight

pom

Θα μπορούσες να την αποκαλέσεις και το βαρύ πυροβολικό των strong pomades. Σχεδιασμένη για πυκνά μαλλιά και για όσους έχουν φύτρες που πετάνε δεξιά και αριστερά, η JS Slone δεν θα αφήσει καμία τρίχα σου σε…άναρχο στάδιο. Φημίζεται για το πολύ δυνατό της κράτημα, την μέτρια λάμψη της αλλά και για το γεγονός ότι μπορείς να την ξεβγάλεις μόνο με νερό χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος στην τρίχα σου.

 

2. Η ενυδατική: Morgan’s Daily

100ml Daily Moisturiser

Ενυδατική για καθημερινή περιποίηση, ειδικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροδερμίας. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει έλαιο από το φυτό argan το οποίο έρχεται από το Μαρόκο και είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του στην επιδερμίδα. Kαταπραΰνει, ενυδατώνει και αναπληρώνει την υγρασία στο δέρμα.

 

3. Το λάδι για τα γένια: Keltic Krew Chieftain

Keltic Krew Chieftain beard oil 67037.1430048489.1280.1280

Πρόκειται για ένα από τα πιο καινούργια προϊόντα της αγοράς που έρχεται να μαλακώσει ακόμη και τα πιο άγρια γένια. Το λάδι της Keltic Krew είναι χειροποίητο, ξεχωρίζει για το πικάντικο και επιβλητικό άρωμά του και υπόσχεται να σταματήσει τα γένια σου να γεμίζουν ασπράκια.

 

Διάβασε εδώ πως να περιποιείσαι καθημερινά τα γένια σου.

 

4. Η κρέμα ξυρίσματος: Bluebeards Revenge

bbrshavesol 1

Δεν θέλουν όλοι να έχουν τρίχες στο πρόσωπο. Όμως άλλο αυτό και άλλο να κόβεσαι ή να ερεθίζεις το δέρμα σου. Δώσε βάση στο Shaving Solution της βραβευμένης μάρκας Bluebeards Revenge, καθώς η κρέμα ξυρίσματος αποτελείται από συστατικά που παρέχουν μια μοναδική υφή και εξασφαλίζουν την πλήρη "ολίσθηση" στο ξυράφι για ένα τέλειο ξύρισμα. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ξύρισμα, ενώ είναι κατοχυρωμένη και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

5. Το κερί για το μουστάκι: Captain Fawcett 

pom

Για όλους εκείνους που θέλουν να έχουν σε έλεγχο μέχρι και τις τρίχες στο μουστάκι τους. To 1905 ο Captain Peabody Fawcett, ατρόμητος και επιφανής εξερευνητής, εξαφανίστηκε για πάντα στην προσπαθειά του να περιηγηθεί στην πηγή του Ubangi, ενός σημαντικού παραπόταμου του Κόνγκο. Το 1997 ωστόσο, μετά την αγορά ενός παλιού ακινήτου του, ανακαλύφθηκε ένα σεντούκι με κρέμες, αλοιφές αλλά και συνταγές για αυτές που χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Peabody. Πλέον η συνταγή του είναι διαθέσιμη, με το κερί για το μουστάκι να ξεχωρίζει. Πλούσιο άρωμα, ενυδάτωση και προστασία για το δέρμα καθώς και ευκολία στο styling.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved