3 δυνατές πομάδες που πρέπει να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου

Για να μην χαλάει το μαλλί ούτε από τουρμπίνα αεροπλάνου.

Καλές πομάδες να διαλέξουμε παιδιά. Να επενδύετε σε αυτές. Όχι μόνο επειδή το μαλλί δεν θα πετάει στα ουράνια με τον αέρα, αλλά κυρίως επειδή θα προσέξουν να μην πέσουν οι τρίχες στο πάτωμα. Ξέχνα τις αηδίες που βάζαμε μία φορά και έναν καιρό στο σχολείο.

Τα νέα προϊόντα είναι καλά, δυνατά και προστατεύουν την τρίχα.

Με τις 3 παρακάτω πομάδες, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Morgan’s Slick Extra Firm Hold

morgan s styling pomade slick firm hold 100gr
Από τα πιο δυνατά προϊόντα που θα βρεις σε πομάδα, ειδικά για τα slick κουρέματα. Αφήνει μια πολύ διακριτική μυρωδιά από γιασεμί και σανδαλόξυλο, ενώ ξεβγάζεται πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

 

Cock Grease No X

cock grease no x pomade 113gr
Φτιαγμένο με βαζελίνη και μικρό-κρυσταλλικά συστατικά κεριού, είναι από τα πιο απαλά προϊόντα που δίνουν λίγο όγκο αλλά αρκετή λάμψη. Χρειάζεσαι λίγη ποσότητα για να φέρεις τις τρίχες σου στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η πομάδα αφήνει μία διακριτική μυρωδιά βανίλιας.

 

Madame Belva’s

madame belva s hair rep pomade 99gr
Παλιά καραβάνα στον χώρο, χρησιμοποιεί μία πρωτότυπη συνταγή που αφήνει στο τελείωμα μία μυρωδιά μήλου. Είναι πολύ μαλακή στην υφή και εύπλαστη, διαφανής και δεν περιέχει χρώματα ή χημικά. Ξεκάθαρα από τα δυνατά χαρτιά στο χώρο της πομάδας.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved