Τι πρέπει να ξέρεις αν θες να ξυρίσεις το κεφάλι σου για πρώτη φορά

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην πελαγώσεις με την ξυριστική στο χέρι.

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες τόσο τυχεροί ώστε να έχουν πλούσια μαλλιά. Από το να είναι προσπαθείς όμως καθημερινά να βρεις τρόπους για να καλύψεις τα κενά που έχεις στα μαλλιά σου είναι προτιμότερο να ξυρίσεις το κεφάλι σου.

Ωραία, λοιπόν, πήρες τη μεγάλη απόφαση και το έκανες. Τα ξύρισες. Και τώρα τι; Νομίζεις ότι απαλλάχτηκες από την περιποίηση του κεφαλιού; Όχι φίλε μου, τα πράγματα είναι, μεν, διαφορετικά, απαιτείται, δε, φροντίδα και συνέπεια.

 

 
 

Σίγουρα και μόνο που το σκέφτεσαι δεν τρελαίνεσαι με την ιδέα, αλλά σκέψου πόσοι άντρες υπάρχουν με ξυρισμένο κεφάλι αυτή τη στιγμή στην showbiz για τους οποίους κόβει φλέβες όλο το γυναικείο κοινό.

Πώς να έχεις τα μαλλιά σου στο peak τους ακόμα και στον καύσωνα

Το ξυρισμένο κεφάλι, εκτός από μόδα, είναι συνήθως απόρροια της τριχόπτωσης, της αραίωσης ή της ανδρογενούς αλωπεκίας, που δυστυχώς πλήττει, κυρίως τους νέους άντρες, σε ποσοστό που αγγίζει σχεδόν το 50%. Το να διατηρήσετε ξυρισμένο το κεφάλι σας χρειάζεται δουλειά: να μην κοπείτε από το ξυραφάκι και να προστατεύετε το δέρμα από την ξηρότητα και τον ήλιο. 

 

 
 

Τώρα θα μου πεις, δεν γίνεται να μοιάζουν όλοι με τον Jason Statham με το που θα ξυριστούν και θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα προτιμούσες όμως να καταλήξεις να έχεις πέντε τρίχες από την μία πλευρά και να τις γυρνάς από την άλλη για να καλύψεις και καλά το κενό;

 

 
 

Αυτό που εμποδίζει πολλούς από το να πάρουν την απόφαση να ξυρίσουν τα μαλλιά τους είναι το ότι δεν γνωρίζουν το πως να το κάνουν. Στην συνέχεια λοιπόν μπορείς να δεις τον πιο σωστό τρόπο για να το κάνεις βήμα προς βήμα! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved