Τέσσερα balms για τα γένια σου που είναι σαν αχινός

Τα γένια δεν είναι γυαλόχαρτο, θέλουν φροντίδα και προδέρμ.

Είναι τα γένια σαν πευκοβελόνες; Είναι πιο σκληρά και από ατσάλι; Έχεις φτάσει στο σημείο να έχεις ασπράκια όποτε τα τινάζεις και η κοπέλα σου γκρινιάζει ότι δεν μπορεί να σε φιλήσει; Χρειάζεσαι balm. Να θρέψουν τα γένια, να μαλακώσουν, να μπορέσεις να τα χτενίσεις και να φορμαριστούν για το υπόλοιπο της ημέρας. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, σου έχουμε τέσσερις κορυφαίες επιλογές. 

 

Fisticuffs Grave Before Shave Viking Blend Beard Balm

VIKINGBLEND

Εξαιρετικά έλαια, υπέροχο άρωμα, με φυσικά συστατικά και χωρίς προστιθέμενο άρωμα. Θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα το βάλεις στα γένια σου.

 

Dr. K Soap Company Beard Balm

BEARDK

Χάρη στη μένα θα φροντίσει να έχεις πάντα μυρωδάτα γένια, ενώ το κερί μέλισσας θα τιθασεύσει τις άγριες τρίχες στο μούσι σου. Τέλος το λάδι καρύδας θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν ξηροδερμίες και υπολείμματα που μένουν στα γένια.

 

Uppercut Beard Balm

uppercut beardbalm1

Στιλάτα και διαμορφωμένα γένια όλη μέρα από την κορυφαία μπράντα του είδους. Παρέχει πλήρη ενυδάτωση και προστασία χωρίς ίχνος λιπαρότητας και φροντίζει τα γένια σου να είναι απαλά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 

Reuzel Beard Balm

reuzel beard balm

Το Reuzel Beard Balm περιέχει Shea Butter και Argan Oil είναι ένα ελαφρύ balm πολλαπλών χρήσεων με κυρίαρχο άρωμα το ξύλο.Ειδικά σχεδιασμένο για τα γένια και το δέρμα, μειώνει την φαγούρα, ενυδατώνει το δέρμα και μαλακώνει τα γένια αφήνοντας τα απαλά και υγιή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved