3 ψαγμένα μυρωδάτα λάδια για το μούσι σου

Υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από την κολόνια αδερφούλη.

Μην το σνομπάρεις το λάδι για τα γένια αδερφέ. Αν είσαι μουσάτος, πρέπει να καταλάβεις ότι βγήκαν για να κάνουν τη γενειάδα σου καλύτερη. Ενυδατώνουν το δέρμα κάτω από τις τρίχες, δυναμώνουν την ίδια την τρίχα και, κάποια από αυτά, δίνουν και ένα χαρακτηριστικό άρωμα.

Σου βρήκαμε 3 μυρωδάτα beard oils που σίγουρα θα αγαπήσεις.

 

Beardbrand Spiced Citrus

beardbrand spiced citrus beard oil 30ml

Είναι αναμφισβήτητα το best seller της σειράς Beardbrand. Το μοναδικό μείγμα των μπαχαρικών και γκρέιπφρουτ λειτουργεί αρμονικά για να χτίσει το τέλειο άρωμα. 

Δημιουργείται ύστερα από μήνες έρευνας και γίνεται μόνο με τα καλύτερα φυσικά μείγματα ελαιολάδων. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

 

Αpothecary87 Milly’s Vanilla & Mango

SHA87MILLY50 main

Μέγιστη ενυδάτωση, με συστατικά που κρατούν τα γένια σου μαλακά και τα κάνουν ευκολοχτένιστα. Το ιδανικό τελείωμα έρχεται με την μυρωδιά βανίλιας και μάνγκο, που υπόσχεται άψογη καλοκαιρινή διάθεση. Αν οπότε είσαι του πιο γλυκού αρώματος, είναι ό,τι πρέπει για σένα.

 

Grave Before Shave Pine Scent

cdf983cef172d69d3371d1dcdc7f2cf7 beard maintenance beard oil

Από τους σούπερσταρ του είδους, τα λάδια της Grave Before Shave, έχουν ειδική σύνθεση για να δυναμώνουν τα γένια και να τα κάνουν πιο ανθεκτικά στο χτένισμα σου με την βούρτσα.

Σχεδιασμένο για να θεραπεύει το δέρμα κάτω από το μούσι και να το προστατεύει από πιτυρίδα και απολέπιση, το άρωμα πεύκου είναι ίσως ό,τι πιο manly μπορείς να βάλεις πάνω σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved