Πώς θα περιποιείσαι σωστά τα γένια σου σε καθημερινή βάση

Οδηγός grooming για σένα που ζηλεύεις την γενειάδα του Jason Momoa.

Ότι τα γένια χρειάζονται περιποίηση το ξέρεις. Αυτό που ωστόσο δεν γνωρίζεις, είναι ότι πρέπει να βάλεις την περιποίηση αυτή στην καθημερινή σου ρουτίνα. Όπως κάνεις με το μπάνιο και με το βούρτσισμα των δοντιών.

Ακολουθούν 3 καθημερινά βήματα που οφείλει να ακολουθεί κάθε μουσάτος που τιμάει την γενειάδα του. Aκόμη και αν δεν θυμίζεις σε τίποτα τον Declan Harpe του Frontier aka Jason Momoa.

 

1. Σαπουνίζεις καλά

 AIO BEAR SHAMPOO

Το ότι η γενειάδα μακραίνει δεν σημαίνει πως υγιαίνει. Για την ακρίβεια με όλα αυτά που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, τα γένια σου κουβαλούν ένα σωρό μικροοργανισμούς και βρόμες που δεν τα θέλεις πάνω στην τρίχα. Το Selective Professional 15 All in One, θα κάνει την δουλειά του σωστά. Θα καθαρίσει τα γένια, θα διευκολύνει το ξέμπλεγμα και το χτένισμα και θα αποτρέψει φαγούρες και ερεθισμούς.

 

2. Τα περνάς ένα χέρι μαλακτική

Softner SC Front 1024x1024

Είναι must κίνηση για όσους έχουν άγρια και ατίθασα γένια που πετάγονται προς όλες τις μεριές. Επιβάλλεται για μετά το σαπούνισμα οπότε καιρός να βάλεις το Beardbrand Spiced Citrus Beard Softener στη ζωή σου. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για γένια, μαλακώνει όλο και περισσότερο τις τρίχες με την πάροδο της χρήσης. Η εφαρμογή του 2 φορές την εβδομάδα αρκεί.

 

3. Βουρτσίζεις βάζοντας λάδι

Captain Fawcett 10ml Beard Oil low res 06 large

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις θρεπτικές ιδιότητες των beard oils στα γένια. Και η αλήθεια είναι πως όσο πιο καλό το λάδι, τόσο καλύτερες και οι ιδιότητές του. Το Captain Fawcette ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα χειροποίητο λάδι που συστήνεται κυρίως για σκληρά και ατίθασα γένια, με στόχο να τα μαλακώσει ώστε να μην σπάνε στο βούρτσισμα. Θα φροντίσει να θρέψει σωστά την τρίχα και να την δυναμώσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved