Assosiated Press Πώς θα δείχνεις πιο ωραίος όσο μεγαλώνεις

Μπορεί τα νιάτα να μένουν πίσω, υπάρχουν τρόποι όμως να ενισχύσεις τη γοητεία σου. Πέντε συγκεκριμένα.

Όποιος έχει πει ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός στο τέλος τα ακούει, ακόμα και αν τελικά έχει ένα δίκιο. Σημασία έχει πάντα το πώς νιώθεις, φτάνει βέβαια να το υποστηρίζεις με την εξωτερική σου εμφάνιση. Σε κανέναν δεν αρέσει να μεγαλώνει, ωστόσο μόλις καταλάβει κανείς ότι η γοητεία και η ωριμότητα υπερισχύουν των νιάτων και της φρεσκάδας, έχει κάνει μόλις ένα μεγάλο βήμα προς την απόλυτη κατάσταση.

Αφού λοιπόν έχεις καπαρώσει την ωριμότητα στο χαρακτήρα σου, επόμενο μεγάλο task είναι να φροντίσεις με μικρές λεπτομέρειες την εξωτερική σου εμφάνιση. Μία εικόνα δεν λένε ότι αξίζει χίλιες λέξεις; Εσύ ετοίμασε τις λέξεις, εμείς θα φροντίσουμε για την εικόνα σου.

Η δικαίωση ενός babyface ξεκινάει στα 30 του

Το δέρμα είναι το Α και το Ω

Αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα νιάτα σου, αυτό είναι το δέρμα σου. Δεν έχει σημασία αν έκανες κάποιες ρυτίδες, ίσα-ίσα που δεν είναι αυτό το οποίο θα σε κάνει να μεγαλώνεις αλλά το ξηρό σου δέρμα.

Για να το καταφέρεις μπορείς να χρησιμοποιείς μια ενυδατική κρέμα καθημερινά για να γίνει το δέρμα σου πιο ελαστικό, όπως επίσης μην παραλείπεις το αντηλιακό τώρα που έχει ήλιο. Μην καταλήξεις να γίνεις σαν τον Mickey Rourke, κρίμα είναι.

10 τροφές που θα κάνουν το δέρμα σου πιο υγιές

 

Το ρούχο το ποιοτικό

Πολλοί θα σου πουν ότι πρέπει να φοράς ακριβά ρούχα πλέον και να περιορίζεσαι σε μάρκες, η δικιά μας συμβουλή είναι να είσαι επιλεκτικός σε αυτά που θα φοράς. Το ρούχο είναι η προέκταση του εαυτού σου πλέον, από το είδος πουκάμισου που θα βάλεις, στον τρόπο που θα φορέσεις το polo T-Shirt σου, μέχρι και τη ζώνη που θα βάλεις.

Δεν είναι καιρός πλέον για παπούτσια σκισμένα, τα θες πιο γυαλισμένα και από την εποχή του στρατού. Δεν είσαι πλέον στη φάση που δοκιμάζεις πράγματα, αλλά είσαι φτασμένος, σαν να ξέρεις τι θες από την εξωτερική σου εμφάνιση.

Αυτοί εδώ είναι οι καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί για έναν άνδρα.

Τρίχες παντού, αυτή η μάστιγα

Τυχεροί αυτοί που δεν έχουν τριχίδια να πετάγονται από παντού. Δυστυχώς οι άτιμες είναι πραγματικά ανεξέλεγκτες και φυτρώνουν κυριολεκτικά παντού. Και δεν μιλάμε μόνο για τα μούσια.

Θεωρώντας πως τα μούσια σου τα τριμάρεις συνεχώς και τα περιποιείσαι, μην ξεχνάς ποτέ να εξαφανίζεις τα ενοχλητικά τριχίδια που πετάγονται πλέον από τη μύτη και τα αφτιά. Δεν είναι ότι θα δείχνεις μόνο περιποιημένος, κυρίως ότι δεν είσαι απεριποίητος.

Τρίχες στα αυτιά: Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος απαλλαγής των πιο μισητών τριχών;

 

Ανάσα και δόντια

Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Κλαρκ Γκέιμπλ και ότι είναι το πιο καθαρό αρσενικό που βγήκε ποτέ στον κινηματογράφο. Του έλειπε τίποτα; Θα σου πούμε εμείς. Τα δόντια. Ρώτα και τη Βίβιαν Λι τι πέρασε στο Όσα Παίρνει ο Άνεμος που βρωμούσε το στόμα του και έπρεπε να τον φιλήσει.

Όσο μεγαλώνεις η υγεία των δοντιών σου είναι μεγάλο θέμα για αυτό και πρέπει να πηγαίνεις συχνά σε οδοντίατρο για καθαρισμούς και άλλους ερεθισμούς.

Tο κόλπο για να έχεις μονίμως λευκά δόντια

Όχι πάλι έξοδος

Σίγουρα σε αυτή την κατηγορία βοηθάει το ότι όσο μεγαλώνεις δεν έχεις και τις ίδιες αντοχές όσο ήσουν παιδί, αυτό όμως κρύβει και μια μεγάλη παγίδα. Από τη στιγμή που δεν βγαίνεις έξω τόσο συχνά, αρχίζεις άλλες κακές συνήθειες όσο είσαι στο σπίτι, σε σημείο που πίνεις περισσότερο αλκοόλ μόνος, ή αντί για 2-3 τσιγάρα που έκανες κάποτε, πλέον αδειάζεις ολόκληρο το πακέτο.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και δώστου ένα δωράκι ξεκούρασης από τις κακές συνήθειες. Αν κοιμάσαι δε, 7-8 ώρες την ημέρα είσαι πραγματικά άλλος άνθρωπος το επόμενο πρωί. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

5 tips για να τη βγάζεις καθαρός στη δουλειά

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved