Χρωματικοί συνδυασμοί που δεν απογοήτευσαν κανέναν άνδρα

Πώς θα συνδυάσεις κατάλληλα τα κομψά σου ρούχα.

Δεν φτάνει μόνο να έχεις το ρούχο, πρέπει να ξέρεις να το φοράς. Καλή επιλογή του πουκάμισου αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα σου περνούσε ποτέ από το μυαλό να το φορέσεις με φόρμα από κατώ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και κακόγουστοι τύποι στον κόσμο, αλλά σε αυτό το σημείο καλό είναι να μην φτάσεις ποτέ.

 

 

Η καλή αισθητική είναι αυτή που δίνει έξτρα εκτόπισμα στον άνδρα και ουσιαστικά ένας σωστός συνδυασμός χρωματικών επιλογών σου προσδίδει το απόλυτα κομψό look το οποίο επιθυμείς. Το μόνο σου μέλημα είναι ωστόσο να έχεις σωστή επιλογή χρωμάτων καθώς όπως είναι γνωστό, ο συνδυασμός που θα επιλέξεις ουσιαστικά μαρτυράει και πολλά για τον εσωτερικό σου κόσμο.

Δώσε βάση λοιπόν, πάρε το χρόνο σου και εξέτασε τις παρακάτω επιλογές που σου ετοιμάσαμε. Ποιος είναι ο τύπος σου άραγε;

 

Μπλε ή τζιν με κόκκινο για να είσαι στιλάτος

Τα blue jeans έχουν κατακτήσει τον κόσμο και είναι αυτά που συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα. Παρόλα αυτά αν από πάνω φορέσεις ένα πιο ανοιχτό χρώμα, προς το κόκκινο τότε δημιουργείς αυτόματα ένα φωτεινό και πιο χαρούμενο στυλ. Το κόκκινο χτυπάει πιο καλά στο μάτι και σε συνδυασμό με το τζιν ή ένα μπλε παντελόνι από κάτω έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Μπλε πουκάμισο (ή blue blazer) με άσπρο t-shirt από μέσα για σένα που είσαι κλασικός

Μπορεί να μην είσαι από αυτούς που τολμάνε το διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα νιώθουν ότι έχουν το στυλ μέσα τους, τότε το κλασικό ναυτικό look είναι πάντα εδώ και δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Μπλε σκούρο από έξω, ένω λευκό t-shirt από μέσα και έγινες. Απλώς φρόντισε από κάτω να φορέσεις ένα ανοιχτόχρωμπο blue jeans ή παντελόνι (όχι λευκό), ενώ αν έχεις και λευκό παπούτσι έχει φτάσει η στιγμή να βγάλει τα λεφτά του.

 

Καφέ με μπεζ για να δηλώνεις μοντέρνος

Λένε ότι το καφέ πάει με όλα, ωστόσο λίγα είναι τα χρώματα εκείνα που στο μάτι θα χτυπήσουν καλά με τη συγκεκριμένη απόχρωση. Με μια πρώτη ματιά το μπεζ και το καφέ είναι σαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να φροντίζεις να είσαι διακριτικός σε κάθε σου κίνηση, προσφέροντας ηρεμία και απόλυτη ισορροπία.

 

Τόνισε το μυστήριο φορώντας μαύρο με μπλε

Είπε κανείς ότι δεν ταιριάζει το μπλε με το μαύρο; Αυτό μας έλεγαν όταν ήμασταν μικροί ωστόσο με τα χρόνια αυτό το ταμπού ξεπεράστηκε και πλέον το βλέπουμε συνέχεια και παντού. Δεν μιλάμε προφανώς για έναν συνδυασμό blue jeans με μαύρο –είπαμε το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα σχεδόν- αλλά με το σκούρο μπλε και το μαύρο. Μια απόχρωση που χρόνια πριν ήταν «νεκρή ζώνη» αλλά πλέον έχει κερδίσει τον άνδρα, ακόμα και αν πρόκειται για απόχρωση που δεν ταιριάζει στο καλοκαίρι. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι φωτεινό για να κερδίσεις τους γύρω σου και ο «σκοτεινός» συνδυασμός του μπλε σκούρου και μαύρου έρχονται για να προκαλέσουν μυστήριο γύρω από τον χαρακτήρα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved