Πώς ο David Beckham έκανε καλύτερη την ανδρική μας περιποίηση

Ό,τι χρειάζεσαι για να γίνεις καλύτερος το καλοκαίρι.

Για έναν τύπο όπως ο David Beckham, η ρουτίνα είναι αναγκαία. Όχι μόνο επειδή κάνει καλό, αλλά επειδή όταν σε βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας έχει σημασία να ξέρεις πώς να δείχνεις στο 100% του εαυτού σου. Και μάλιστα να ξέρεις πως θα το τονίσεις ανά πάσα στιγμή.

 

20161204 SHOT02 C 128 V120cm

 

Το kit της House 99 που κυκλοφορεί με την ηγετική φυσιογνωμία του David Beckham, θέλει να φέρει τις υπηρεσίες της περιποίησης ενός αξιόπιστου barbershop στα ίδια σου τα χέρια. Που, εντάξει, θα σου ήταν δύσκολο να κουρευτείς μόνος σου, αλλά πόσο χρόνο μπορείς να κερδίσεις όταν θα κάνεις όλα τα υπόλοιπα; Να φιξάρεις την γενειάδα σου με το λάδι, να βάλεις την ενυδατική στο πρόσωπο για να μην έχεις να παλεύεις συνεχώς με την ξηροδερμία, να κρατήσεις τον χρόνο μακριά με το eye balm ή να δώσεις την πιο δυνατή και βέλτιστη μυρωδιά με το Body & Hair wash. Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται όλα σε ένα στιλάτο, βολικό και μίνιμαλ kit, που εμπνέει εμπιστοσύνη, καθαριότητα και την φύση του άντρα που σέβεται τον εαυτό του και την εμφάνισή του.

House of Travel

 

Για τον Beckham όμως αυτό δεν είναι εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Γιατί μόνο ένας άντρας σαν εκείνον που εδώ και χρόνια τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, γνωρίζει ότι είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση ενός άντρα. Που όλο αυτό ξεκινάει από το να θέλει να ασχοληθεί με τον εαυτό του αλλά και παράλληλα να έχει στα χέρια του τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς που θα τον κρατήσουν σε γραμμή.

 

20161204 SHOT03 C 087 V120cm

 

Και ο Beckham ξέρει. Με την House 99.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved