Τρεις ασκήσεις που θα σε φέρουν αγρατζούνιστα πιο κοντά στο 6-pack

Ετοιμάσου για τρίλιζες.

Όταν αρχίζεις το γυμναστήριο, ένα από τα πρώτα πράγματα στο οποίο επικεντρώνεσαι -καλώς ή κακώς- είναι να σενιάρεις το 6-pack σου, του οποίου την παρουσία -λογικά- αγνοείς. Δεν σου λέμε κάτι καινούργιο, αλλά η διατροφή είναι ο Νο1 παράγοντας που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου και οι επιμέρους ασκήσεις λειτουργούν συμπληρωματικά. 

Ανοίγεις, επομένως, το στόμα σου όταν και όπως πρέπει κι ακολουθείς αυτήν την τριάδα ασκήσεων.

 

1. Πλάγια Σανίδα

side

Τι κάνεις: Στέκεσαι σε οριζόντια θέση push ups. Γύρνα στο πλάι με το κάτω χέρι τεντωμένο, όπως και το πάνω. Σήκωσε τους γοφούς σου μέχρι το σώμα σου να σχηματίσει μια ευθεία γραμμή με τους αστραγάλους σου.

Επαναλήψεις: Όχι επαναλήψεις. Κράτα 20 δευτερόλεπτα στο ένα χέρι και μετά αμέσως άλλα 20’’ στο άλλο.
Σετ: 4

 

2. Κοιλιακούς Ποδήλατο

Τι κάνεις: Είσαι σε στάση κοιλιακών και φέρνεις το ένα γόνατο στην κοιλιά και το άλλο τεντωμένο. Αρχίζεις τα ροκανίσματα την ώρα που τα πόδια σου κινούνται σαν να κάνεις πετάλι στο ποδήλατο. Καλό είναι ο αντίθετος αγκώνας να αγγίζει το αντίθετο γόνατο.

giphy 1

Επαναλήψεις: 15-20
Σετ: 4

 

3. Ρώσικες περιστροφές

Τι κάνεις: Είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα. Τα πόδια ενωμένα, λυγισμένα και 15 πόντους από το έδαφος, την ώρα που φέρνεις τη μέση σου σε κλίση 45 μοιρών. Χέρια στην καρδιά (ή τεντωμένα) και ξεκινάς. Μία δεξιά, μία αριστερά.

25 M WIP02

Επαναλήψεις: 10-12
Σετ: 4



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved