Ένα απλό πρόγραμμα για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς του Michael B. Jordan

Αυτό που θα χρειαστείς είναι υπομονή και μία πετσέτα. Γιατί θα στάξεις αρκετά.

Αν δεν έχεις πάει ακόμη μέχρι τους κινηματογράφους να δεις το Creed 3, πήγαμε εμείς για σένα. Η τελευταία ταινία του Michael B. Jordan στο ρόλο του διάσημου πυγμάχου ολοκλήρωσε την τριλογία και παρότι προσέφερε φοβερό θέαμα, είχε ξεκάθαρα το πιο αδύναμο στόρι από τις δύο υπόλοιπες ταινίες. Ωστόσο αν έχεις κάτι να ζηλέψεις είναι τα καλοσχηματισμένα κορμιά των δύο πυγμάχων.

Οι Michael B. Jordan και Jonathan Majors έσταξαν στην προπόνηση και ακολούθησαν μία αυστηρή διατροφή ώστε να αποκτήσουν όγκο και ύστερα να «κόψουν». Επένδυσαν στον ποιοτικό ύπνο και μέσα σε όλα αυτά έπρεπε να γυρίσουν και την ταινία, με τον πρώτο να τη σκηνοθετεί. Ορισμένες από τις προπονήσεις που ακολούθησαν ήταν ξεκάθαρα για επαγγελματίες του είδους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες που μπορείς να τις δοκιμάσεις την επόμενη φορά. Όπως για παράδειγμα την προπόνηση κοιλιακών των τεσσάρων κινήσεων, που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ο προπονητής τους, Corey Calliet.

Παρακάτω πώς θα το κάνεις

  • 20 επαναλήψεις με γόνατα ευθεία μπροστά στο σώμα σου
  • 20 επαναλήψεις γονάτων εναλλάξ
  • Φέρε και τα δύο γόνατα προς τα πάνω στο στήθος σου 20 φορές
  • Κράτησε τα πόδια σου ευθεία σε γωνία 90 μοιρών για 20 δευτερόλεπτα

Υποτίθεται ότι πρέπει να κάνεις 4 γύρους της άσκησης. Η αλήθεια είναι πως αν είσαι αρχάριος είναι ζόρι. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και αποτελεσματικό. Χρειάζεται υπομονή και σταδιακά θ’ ανέβεις επίπεδο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved