Instagram Κι όμως προλαβαίνεις να βγεις κορμάρα στην παραλία

Πέντε απλά μυστικά της τελευταίας στιγμής για να μεταμορφώσεις το σώμα σου.

Γυμναστική και διατροφή είναι άγνωστες έννοιες για σένα; Αισθάνεσαι τύψεις που δεν κατάφερες ούτε το φετινό καλοκαίρι να βγεις κορμάρα στις παραλίες, με σμιλευμένο σώμα και τους κοιλιακούς να βγαίνουν προς τα έξω; Αφενός δεν χρειάζεται γιατί όλα τα σώματα είναι ωραία, αφετέρου προλαβαίνεις ακόμα.

Προλαβαίνεις αν ακολουθήσεις πέντε απλά μυστικά που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου.

Ξέχνα το φαγητό απ’ έξω

Delivery, τέλος. Από εδώ και στο εξής θα μαγειρεύεις μόνος σου. Ψάρι, σαλάτες, φρούτα, βρασμένα λαχανικά, χόρτα και άπαχο κρέας είναι η διατροφική σου πυραμίδα. Σουβλάκια, γλυκά, μακαρόνια και ψωμί κόβονται μαχαίρι.

 

 

Καλό φαγητό, ποιοτικός ύπνος

Σύμφωνα με μία μελέτη από το British Journal of Nutrition, άνδρες που επί 4 εβδομάδες προσελάμβαναν 28 γραμμάρια πρωτεΐνης μαζί με 15 γραμμάρια σύνθετων υδατανθράκων κάθε βράδυ πριν πέσουν για ύπνο, κατάφεραν να χτίσουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα απ’ όσους κοιμούνται εντελώς νηστικοί.

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις το τρέξιμο

Τρέξιμο και νερό

Κάθε δεύτερη μέρα τρέξε 3 με 5 χιλιόμετρα. Ξεκίνα να πίνεις νερό καθημερινά, τουλάχιστον 3 λίτρα την ημέρα. Επίσης μόλις ξυπνήσεις, πριν φας μεσημεριανό και πριν κοιμηθείς το βράδυ, εκτέλεσε μερικές διατάσεις για όλους τους μυς του σώματος. Έτσι θα κάψεις θερμίδες και θα αφυπνίσεις τους μυς σου χωρίς να τους επιβαρύνεις.

Κάψε λίπος για να γραμμώσεις

Το να χτίσεις μυς μέσα σ’ ένα μήνα είναι ακατόρθωτο. Αλλά το να κάψεις το λίπος που τους περιβάλλει και να δείχνεις γραμμωμένος, είναι εφικτό. Επίσης πέντε φορές την εβδομάδα φρόντισε να κάνεις ασκήσεις με το σωματικό σου βάρος.

 

 

Τεστοστερόνη

Καλός ύπνος, διατροφή, απώλεια κιλών είναι τα τρία κλειδιά για τη διατήρηση της τεστοστερόνης. Το να σηκώνεις βάρη, μεγάλα βάρη με λίγες επαναλήψεις παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή αυξητικής ορμόνης (GH), η οποία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη όγκου και αντοχής των μυών σου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved