Το θαλασσινό τρόφιμο που γιατρεύει όλες τις φλεγμονές στο σώμα

Μία υπερτροφή που δεν έχει αντίπαλο και ζει στη θάλασσα.

Βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και θεωρείται σαν μία τρομερή τροφή για την υγεία μας. Μπορεί να καταπολεμήσει την φλεγμονή και να σου δώσει απίστευτη ενέργεια. Καταναλώνεται κυρίως στην Ασία και είναι λιγότερο γνωστή στην Ελλάδα. Κι όμως όλοι την γνωρίζουμε.

 

 
 

Αυτή η τροφή υπόσχεται να σε κάνει και πάλι νέο και να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις οποιαδήποτε φλεγμονή στο σώμα σου. Αυξάνει την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου και χαρίζει ευελιξία στους μυς.

Αυτή η αντικαρκινική τροφή έχει περισσότερο ασβέστιο από το γάλα

Μετά από πειράματα που έγιναν στην Κίνα, τα χιτωνόζωα ή ουροχορδωτά μπορούν να καθυστερήσουν κατά πολύ την διαδικασία του γήρατος. Τα ευρήματα της μελέτης ανέλυσε η Καθηγήτρια Μυοσκελετικής Γήρανσης, Δρ Ilaria Bellantuono, από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.

 

 
 

Μέσα στα πλαίσια του πειράματος τρωκτικά έφαγαν τη συγκεκριμένη ουσία η οποία περιέχεται σε τροφές όπως τα χτένια και τα μύδια.

Τα πλασμαλογόνα μπορούν να βελτιώσουν την λειτουργία όλου του εγκεφαλικού δικτύου και να ελαττώσουν κατά πολύ τα συμπτώματα των φλεγμονών στο σώμα.

Αν κάποιος πάσχει από νόσο Αλτσχάιμερ δεν έχει καθόλου πλασμαλογόνα στο αίμα του, όπως επίσης και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας ο αριθμός τους είναι μειωμένος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved