Έτσι καίνε οι αθλητές αποτελεσματικά το λίπος τους

Μία μέθοδος που θα σου φανεί τρομερά χρήσιμη.

Όλοι θέλουν να ξεφορτωθούν τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα. Σύμφωνα με μελέτες 1 στα 2 άτομα έχουν κάνει κάποια στιγμή στη ζωή τους δίαιτα για απώλεια βάρους. Γιατί όμως αυξάνει το λίπος και πως μπορούμε να το μειώσουμε αποτελεσματικά;

Με τον όρο αερόβια άσκηση εννοούμε την άσκηση που περιλαμβάνει ή βελτιώνει την κατανάλωση οξυγόνου από το σώμα. Αερόβια σημαίνει ‘με αέρα’ δηλαδή με οξυγόνο, και αναφέρεται στη χρήση του οξυγόνου στη μεταβολική διαδικασία ή τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας του σώματος.

Η μόνη άσκηση που χρειάζεσαι για να είσαι ντούρος στο κρεβάτι

Ένα από τα θεμελιώδη fitness tips που ακολουθούν δρομείς, ποδηλάτες και κάθε λογής αθλητές αντοχής είναι το δείπνο με ζυμαρικά το βράδυ πριν τον αγώνα. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, αυτό το κόλπο δεν πιάνει. Οι επιστήμονες τα άλλαξαν πάλι όλα.

 

 
 

Μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι όσοι αθλητές αντοχής μείωσαν δραστικά την πρόσληψη υδατανθράκων έκαιγαν πάνω δυο φορές λίπος σε σχέση με άλλους, οι οποίοι κατέβαζαν τις μακαρονάδες τους με λαιμαργία, φουσκώνοντας από σιγουριά για την αυριανή νίκη τους. Ακόμη και οι ίδιοι οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο που διεξήγαν τα πειράματα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό από αυτή την ανακάλυψη.

 

 
 

Τα καινούργια αποτελέσματα ανατρέπουν οριστικά και αμετάκλητα την παραδοσιακή σχολή προπονητών και διαιτολόγων, η οποία τα τελευταία σαράντα χρόνια θεωρούσε αποτελεσματικό να φορτώνεις με ικανή ποσότητα υδατανθράκων το σώμα σου πριν από μια αθλητική δραστηριότητα υψηλής αντοχής.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved