Δεν χρειάζεσαι πολλά, μόνο μία άσκηση και είσαι κομπλέ.

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται, πώς θα μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι στο σεξ. Κάποιοι διαβάζουν στο διαδίκτυο για τεχνικές που θα τους βοηθήσουν ή παρακολουθούν ταινίες πορνό για να πάρουν ιδέες και να τις εφαρμόσουν στο κρεβάτι.

 

 

Η πρώτη σου σκέψη είναι οι ασκήσεις Kegel. Σωστός. Αλλά αμέσως μετά πιθανώς να αναλογιστείς ότι αυτές οι ασκήσεις είναι μόνο για έγκυες γυναίκες, προετοιμάζοντας τις για έναν ανώδυνο τοκετό.
Εδώ είναι το λάθος σου.

Σίγουρα, οι ικανότητες σου στο σεξ είναι κάτι που μπορείς να αναπτύξεις και να βελτιωθείς. Το ένα πράγμα που θα συμβάλλει σε αυτό είναι η ίδια σου η εμπειρία.

 

 
 

Το επόμενο που χρειάζεται είναι να υπάρχει επικοινωνία με τη γυναίκα, ώστε να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τι αρέσει – και τι δεν αρέσει- στον άλλον.

Πέραν αυτών όμως, είναι καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα που, αν τα εφαρμόσεις, θα βελτιώσεις την εμπειρία σου στο σεξ. Τόσο για εσένα, όσο και για τη γυναίκα.

Μια νέα αναφορά στην επιστημονική επιθεώρηση Urology έδειξε ότι οι ασκήσεις πυελικού εδάφους για άντρες-εστιάζοντας στους μυς που περιβάλλουν τη βάση του πέους σου, εκείνους ακριβώς που χρησιμοποιείς ασυνείδητα για να διακόψεις την ούρηση- μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Δες εδώ πως ακριβώς γίνεται:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved