Ο Chris Hemsworth αποκαλύπτει την κτηνώδη άσκηση των 800 επαναλήψεων

Ήταν αυτή που τον μετέτρεψε σε Thor και το μόνο που χρειάζεται είναι μια 20κιλη μπάρα.

Το πώς ένας ηθοποιός καταφέρνει να μεταμορφώνεται κατά βούληση σε μια τεράστια μυϊκή μάζα για τις ανάγκες κάποιας υπερηρωικής ταινίας, είναι πάντα κάτι το εντυπωσιακό σαν διαδικασία. Η περίπτωση όμως του Chris Hemsworth είναι αξίζει λίγο περισσότερο θαυμασμό και σεβασμό. Ο Αυστραλός ηθοποιός δεν το έκανε μια φορά και ξεμπέρδεψε, αλλά 8. Τα τελευταία 11 χρόνια υποδύθηκε τον αρχαίο θεό των Βίκινγκς σε 8 διαφορετικές ταινίες και προκειμένου να διατηρηθεί στα «θεϊκά» επίπεδα που απαιτεί ο ρόλος, ο 38χρονος Hemsworth είχε μια αντίστοιχα κτηνώδη προπόνηση.

 

 

Αχώριστη σύντροφος στην προπόνησή του όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια μπάρα 20 κιλών και μόνο με αυτή, χωρίς κανένα άλλο όργανο, έχτισε ένα ολόκληρο πρόγραμμα γυμναστικής 8 διαφορετικών ασκήσεων. Με 10 επαναλήψεις για την κάθε άσκηση των 10 σετ φτάνουμε στο σύνολο των 800 επαναλήψεων. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να «δανειστείς» μερικά στοιχεία από την προπόνηση του Thor, ακόμα κι αν ο στόχος σου δεν είναι να σηκώσεις το Mjölnir.

 

 

Το ότι δεν βάζει βάρη στην μπάρα ο Hemsworth είναι η απόδειξη ότι δεν είναι αναγκαία καμία επίδειξη βαρών για να χτίσεις σοβαρό κορμί. H ρουτίνα του προσαρμόζεται και στα μέτρα ημών των κοινών θνητών με λίγότερες επαναλήψεις ή σπάσιμο της προπόνησης σε δυο-τρία τμήματα. Ακόμα μπορείς να παίξεις με το βάρος της μπάρας, από μια στάνταρ πεντάκιλη μπάρα ή μια ενδιάμεση των 11 κιλών. Πιο πάνω θα δεις στο ποστ που έκανε στο Instagram αναλυτικά τις ασκήσεις του Chris Hemsworth για να γίνεις κι εσυ Thor, ή απλά να αποκτήσεις λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση εν όψη παραλιακής σεζόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved