Έτσι θα κάνεις μόνος σου σοβαρό διαλογισμό στο σπίτι για να μειώσεις το άγχος

Μία μέθοδος αποτελεσματική και πάνω απ’ όλα «σπιτική».

Ως μία πρακτική χιλιάδων ετών που καταπολεμάει το άγχος και δημιουργεί αίσθηση γαλήνης, ο διαλογισμός είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας για να βελτιώσει τη σωματική και πνευματική του υγεία.

Οι λόγοι για να ξεκινήσετε το διαλογισμό το 2022 στοιβάζονται ένα μίλι ψηλά. Ο διαλογισμός θα μπορούσε να σας προστατεύσει από το κρυολόγημα και τη γρίπη.

Προβλήματα όπως άγχος, αυπνία, έλλειψη συγκέντρωσης, οξύνθηκαν εν καιρώ πανδημίας και σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα και την παρατεταμένη κοινωνική απομόνωση, η συναισθηματική ευημερία πολλών ανθρώπων διαταράχθηκε. Στο πλαίσιο αυτό, οι ειδικοί –μελετώντας επί δεκαετίες τις ευεργετικές ιδιότητές του στο σώμα και στο πνεύμα– ανέδειξαν τον διαλογισμό ως μια πιθανή στρατηγική αντιμετώπισής τους.

 

 
 

Πώς ο διαλογισμός έσωσε έναν άντρα από την κατάθλιψη

Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση και κάνει τις αγχωτικές διαταραχές πιο διαχειρίσιμες. Θα μπορούσε να κρατήσει τον εγκέφαλό σας νέο.

Και για 10 (ή περισσότερα) ευλογημένα λεπτά την ημέρα, θα σας προστατεύσει από τις κακές ειδήσεις που είναι αυτός ο κύκλος του καθημερινού μας κόσμου, βοηθώντας σας να βρείτε μια αίσθηση ηρεμίας που θα την έχετε μαζί σας καθώς προχωράτε στην ημέρα σας.

 

 
 

Απλώς κοιτάξτε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που κατεβάζουν κάθε μέρα εφαρμογές με διαλογισμό στο τηλέφωνο τους. Εσύ μπορείς να το κάνεις μόνο σου χωρίς τη χρήση του τηλεφώνου σου.

Δες εδώ πως θα το κάνεις μόνος σου στο σπίτι:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved