Πώς θα γραμμώσεις γρήγορα και χωρίς τραυματισμούς

Μερικοί έξυπνοι τρόποι για να γίνεις φέτες. 

Με τη κατάλληλη πειθαρχία και αλλαγή κάποιων συνηθειών μπορείς να γραμμώσεις σε μόλις 1 μήνα.

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που παλεύουν κάθε μέρα με σκληρές προπονήσεις, κάνοντας πολλά βάρη και αερόβια άσκηση αλλά δε βλέπουν το six pack που τόσο επιθυμούν. Για αυτούς που θέλουν να έχουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα στη γράμμωση.

Για αυτούς που έχουν κολλήσει σε ένα σημείο χωρίς να βλέπουν αλλαγή στο σώμα τους, ακόμα και γι’ αυτούς που απλά θέλουν να κάνουν μια δίαιτα χωρίς να είναι αθλητές.

Το αντρικό σώμα έχει μια ροπή στην τεμπελιά και την ευκολία. Επειδή κουράζεται πολύ στο γραφείο, στο μαγαζί ή στο χωράφι, τον ελεύθερο χρόνο του επιλέγει να αράζει στον καναπέ ή στην πολυθρόνα μιας καφετέριας.

 

 
 

Και είναι κοινό γνώρισμα για όλα τα αντρικά σώματα της σύγχρονης εποχής. Ακόμη και ένα καλογυμνασμένο μυϊκό σύστημα, μαθαίνει στην ευκολία, συνηθίζει την ρουτίνα των ασκήσεων και μένει στάσιμο.

Και εκεί ακριβώς καραδοκεί ο μεγάλος κίνδυνος: ο πόνος, ο τραυματισμός, η αποχή από κάθε σωματική δραστηριότητα για εβδομάδες ή και μήνες (πόσο μάλλον ένα αδούλευτο κορμί, ασυνήθιστο σε ασκήσεις και ρουτίνες γυμναστηρίου).

Το να κάνει κανείς γράμμωση δεν αρκεί η γυμναστική από μόνη της, χρειάζεται ένα πλάνο διατροφής και άσκησης ώστε ο οργανισμός να αποβάλλει καθημερινά λίγο λίγο τα περιττά κιλά που είναι αποθηκευμένα σε λίπος, χωρίς ωστόσο να χάσει σημαντικό κομμάτι από τους μυς και την ενέργειά του.

 

 
 

Τη περίοδο της γράμμωσης περνάμε μια δοκιμασία πειθαρχίας, επιμονής και σωστής οργάνωσης. Η οργάνωση συμπληρώνει τα άλλα δυο γιατί όταν είσαι προετοιμασμένος δεν ενδίδεις συνεχώς σε οποιεσδήποτε τροφές βρίσκεις μπροστά σου επειδή πεινάς. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να έχεις έτοιμα γεύματα και αν λείπεις από το σπίτι να τα έχεις πάρει μαζί σου.

Αυτή η περίοδος είναι λίγο επίπονη και τα επίπεδα ενέργειας και δύναμης είναι χαμηλά σε σχέση με άλλες περιόδους που “τρώμε καλύτερα”, αλλά πίστεψε με, οι κόποι ανταμείβουν και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Δες εδώ πώς θα το κάνεις: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved