Τελικά τι γουστάρουν περισσότερο οι γυναίκες πάνω μας;

Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας μέρη του σώματος στο ωραίο φύλο. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, λοιπόν, όταν οι κυρίες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Συγκεντρώσαμε τα πέντε αντρικά μέρη του σώματος που είναι πιο πιθανό να τραβήξουν τα βλέμματα μιας γυναίκας και μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

 

 
 

Στήθος

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2017 από τον διαδικτυακό πάροχο υγείας Dr Felix, το 24 τοις εκατό των γυναικών βρήκαν ότι το στήθος είναι το πιο ελκυστικό μέρος ενός άνδρα και το 13 τοις εκατό επέλεξε την περιοχή του στομάχου, πράγμα που σημαίνει ότι συνδυαστικά, ο κορμός είχε περισσότερη δύναμη έλξης από οποιοδήποτε άλλο παράρτημα. Ο ανθρωπολόγος του πανεπιστημίου Yale, Richard Bribiescas ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες είναι σίγουρο ότι βρίσκουν ελκυστικά τα στήθη  μας.

 

 

Μάτια

Είτε πρόκειται για τα παγωμένα baby blues του David Gandy είτε για τους ονειρεμένους σοκολατένιους στροβίλους του Idris Elba, οι γυναίκες πέφτουν θύματα για ένα υπέροχο ζευγάρι μάτια.

 

 
 

Χέρια

Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ταξινομείτε τα γυναικεία μέρη του σώματος, αλλά τα ανδρικά χέρια κέρδισαν το 19 τοις εκατό των ψήφων στη μελέτη του Dr Felix, τοποθετώντας τα ψηλά στη λίστα των γυναικείων πόθων.

Στόμα

Λατρεύουν οι γυναίκες ένα υπέροχο χαμόγελο; Όπως αποδεικνύεται, ναι, αλλά όχι τόσο. Μια σε βάθος μελέτη από την καθηγήτρια Τζέσικα Τρέισι στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας ισχυρίζεται ότι έχει πέραση η γοητεία του «κακού αγοριού», καθώς τα ευρήματα φάνηκε να δείχνουν ότι οι γυναίκες έλκονταν λιγότερο από χαμογελαστούς, χαρούμενους άντρες.

 

 
 

Πλάτη

Σε μια μελέτη του 2013 στο Proceedings of the National Academy of Sciences, οι ερευνητές έκαναν μια ανακάλυψη που θα πρέπει να επηρεάσει τη ρουτίνα του γυμναστηρίου σας. Η μελέτη ζήτησε από τις γυναίκες να επιλέξουν τον προτιμώμενο σωματότυπο από μια επιλογή τρισδιάστατων φιγούρων. Ενώ οι γυναίκες συχνά επέλεγαν ψηλότερες και καλύτερα προικισμένες φιγούρες οι επιστήμονες βρήκαν επίσης μια έκπληξη - μια ισχυρή αναλογία ώμων προς γοφούς. Με άλλα λόγια, έχοντας μια φαρδιά πλάτη σε σχήμα V θα σας κάνει πιο ελκυστικούς.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved