Στα 57 του χρόνια, ο πρωταγωνιστής του Cobra Kai δείχνει πιο μάχιμος από ποτέ. Αλλά δεν είναι θέμα τύχης.

Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια ο William Zabka δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα μιλούσε για την εμβληματική ταινία του, The Karate Kid, στα 57 του, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς κάνει. Το επικό franchise ταινιών καράτε προσέλκυσε μια ολόκληρη νέα γενιά θαυμαστών, όταν έκανε το ντεμπούτο του Cobra Kai, το οποίο ακολουθεί τους χαρακτήρες του Ralph Macchio και του Zabka 30 χρόνια μετά το All Valley Karate Tournament του 1984.

Η επαναφορά του χαρακτήρα του στη ζωή έχει φέρει "επιπλέον πίεση" στη ζωή του, παραδέχτηκε ο Zabka. "Αν ήταν ένας νέος χαρακτήρας, πραγματικά δεν θα είχε σημασία. Αλλά ξαφνικά, είμαι πάλι ο Johnny Lawrence και έπρεπε να φανταστώ τι θα έκανε σήμερα." Κάτι ήξερε και ο Barney Stinson του How I Met Your Mother που δεν δεχόταν τον Ralph Macchio για Karate Kid. Ευτυχώς για εκείνον η ευχή του πραγματοποιήθηκε.

 

 

Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν έλαβε 55 εκατομμύρια προβολές όντας η έκτη εκπομπή με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google για όλο το 2018 και αυτή τη στιγμή είναι λογικό να περιμένουμε με ανυπομονησία την τελευταία σεζόν που θα κλείσει το franchise.

Ο Zabka μπορεί να εκπαιδεύτηκε στις πολεμικές τέχνες για χρόνια μετά την ταινία, αλλά είχε χάσει τη φόρμα του καιρό τώρα.

Εδώ επέστρεψε ο Chozen από το Karate Kid 2, ο Zabka δεν θα το έκανε;

«Επιστρέφοντας στο Cobra Kai με έκανε να ασκηθώ ξανά πολύ έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για την κάμερα», είπε. «Το καράτε είναι σαν να οδηγείς ένα ποδήλατο—δεν το ξεχνάς, αν και οι αρθρώσεις σου μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές και οι μύες μπορεί να πονέσουν».

 

 

Η εξάσκηση καράτε, ταεκβοντό, ενδυνάμωσης και καρδιαγγειακής άσκησης κατά τη διάρκεια της 12-14ωρης εργάσιμης ημέρας απέδωσε καρπούς για τον Zabka, ο οποίος έκανε δίαιτα με άπαχη πρωτεΐνη και λαχανικά όσο το Cobra Kai βρισκόταν σε εξέλιξη:

«Μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν, ήμουν μόλις 70 κιλά, τρώγοντας περίπου 1700 θερμίδες κάθε μέρα. Οι θερμίδες μου είναι πολύ περισσότερες τώρα και κάνω ενδυνάμωση και προετοιμασία τρεις φορές την εβδομάδα. Σαφώς, το να είσαι υγιής και με το σωστό βάρος σε κάνει να νιώθεις καλά με πολλή ενέργεια».

Tι ακριβώς έκανε ο Zabka για να γίνει και πάλι ο sensei της Cobra Kai. To παρακάτω άλμπουμ αποκαλύπτει:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved