Υπάρχει ολόκληρο βιβλίο για 90's Supermodels ως απόδειξη. 

Όποιος μεγάλωσε την δεκαετία του ενενήντα θα θυμάται πολύ καλά πόσο καλή εποχή ήταν για τα supermodels. Τα περιοδικά βρισκόντουσαν στις χρυσές εποχές και κάθε νέα τους φωτογράφιση έμενε στην ιστορία κυριολεκτικά.

 

 

Πλέον υπάρχει ένα βιβλίο το οποίο συγκεντρώνει όλα εκείνα τα μοντέλα που πραγματικά στοίχειωσαν τις ζωές μας τότε. Οι νέοι όμως πρέπει να μάθουν λίγο την ιστορία, να ξέρουν με τι είχαμε να ασχολούμαστε εμείς οι πιο παλιοί.

 

 
 

Το αποτέλεσμα είναι το λεύκωμα Captivate! Το Fashion Photography από τη δεκαετία του ’90, πράγματι καθήλωσε το κοινό της με πάθος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

 

Οι πιο νέοι, που θέλουν να μάθουν τι έβλεπαν οι πατεράδες τους, μπορούν να απολαύσουν τα μοντέλα με τη μορφή ενός νέου βιβλίου που συνοδεύει την έκθεση, που επιμελήθηκε η ίδια η Claudia Schiffer και εκδόθηκε αργότερα αυτόν τον μήνα από την Prestel.

 

 
 

Εμείς δηλώνουμε χαρούμενοι που ένα τέτοιο βιβλίο κυκλοφορεί επιτέλους και μπορεί να πει με ακρίβεια την ιστορία των μοντέλων που τόσο αγαπήσαμε και άφησαν ιστορία μέσα στο κεφάλι μας.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved