To Ford Bronco του Jenson Button μπορεί να γίνει δικό σου

Ένα κλασικό εκτός δρόμου με έναν V8 5 λίτρων και την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή F1 είναι όλα όσα θα θέλαμε από το αυτοκίνητο των ονείρων μας.

Ένα παλιό καλό Ford Bronco βγαίνει σε δημοπρασία και δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε Bronco, αλλά το προσωπικό όχημα αναψυχής του πρώην πρωταθλητή της F1 Jenson Button. Και επειδή το είχε ο Button, είχε φροντίσει να το φέρει στα μέτρα του.

Αρχικά κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 5λιτρος V8 με αναβαθμισμένη ανάφλεξη, ψεκασμό και σύστημα εξαγωγής. Η αυξημένη ισχύς δεν έκανε ασφάλτινο το κλασικό Bronco, και πώς θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που ενισχύθηκαν και τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά του.

 

 

Η ανάρτηση ενισχύθηκε και ψήλωσε αρκετά εκατοστά με αμορτισέρ της Bilstein που το καθιστούν ικανό και απειλητικό ταυτόχρονα. Αντίστοιχες αναβαθμίσεις έχει δεχτεί και το σύστημα πέδησης με μεγαλύτερους δίσκους της Wilwood και στους τέσσερις τροχούς.

Εξωτερικά την παράσταση κλέβει η custom βαφή με το σκούρο μπλε να κυριαρχεί και τις κόκκινες λεπτομέρειες να υπογραμμίζουν την επιθετικότητα αυτού του αγριεμένου Bronco. Τα ξεχειλωμένα φτερά φιλοξενούν 17άρες ζάντες οι οποίες είναι ντυμένες με κτηνώδη ελαστικά 35 ιντσών. 

 

 

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η ισορροπία μεταξύ της σύγχρονης άνεσης και του period correct ενός καλού resto mod. Τα παλιά καθίσματα έχουν ντυθεί με με ανοιχτόχρωμο δέρμα και το σύστημα διεύθυνσης έχει αλλάξει με ένα σύγχρονο υδραυλικό. Τελος το συγχρονο ηχοσύστημα της Kenwood υπόσχεται ότι ο νέος τυχερός ιδιοκτήτης θα ακούει αμέριμνος τη μουσική του χωρίς να τον ενοχλούν οι ριπές του αέρα του ανοιχτού αμαξώματος. 

Με δεδομένο ότι είναι εντελώς ανοιχτό, εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο όχημα για τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και πολύ θα θέλαμε να εξερευνήσουμε παραλίες πίσω από απόκρημνα κατσάβραχα με αυτό το Ford Bronco. Όσοι πιστοί και έχοντες μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στη δημοπρασία

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved