Kerstin Joensson | AP Πώς ο Dave Bautista καταφέρνει και παραμένει σε φόρμα μετά τα 50

Για να γίνεις Drax the Destroyer δεν χρειάζεσαι μόνο ατζέντη, αλλά προπόνηση και διατροφή.

Μιλώντας στο Men’s Health, ο Drax της καρδιάς μας από το Guardians of The Galaxy, ανέφερε όλα εκείνα που καλείται να κάνει για να παραμένει σε φόρμα, παρότι τα 52 του έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα. «Αρχικά φροντίζω να κάνω squats. Δεν τα παραλείπω ποτέ. Είμαι από εκείνους τους ψηλούς τύπους, που φοβόμουν πάντα να μην καταλήξω να έχω αδύνατα πόδια. Οπότε ναι, δεν παραλείπω ποτέ το squatting».

 

 

 

Αποκάλυψε μάλιστα την ανάγκη της fighting προπόνησης αλλά και το πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση στην πραγματοποίηση κάθε άσκησης. «Θα έλεγα ξεκάθαρα ότι οι προπονήσεις πάνω στις πολεμικές τέχνες είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει. Ένας γύρος που διαρκεί πέντε λεπτά είναι αδιανόητος σε κούραση και νομίζω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι περνούν όσοι το κάνουν. Εγώ όμως το ξέρω και έχω άπειρο σεβασμό και θαυμασμό για εκείνους». Και συνέχισε. «Είναι βασικό για εμένα να μείνω υγιής και ενεργός, ώστε και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά και να συνεχίσω την καριέρα μου».

 

 

Για έναν τύπο όπως ο Bautista, το κομμάτι διατροφή είναι σημαντικό όχι μόνο για την προπόνηση, αλλά και την διατήρηση της φυσικής του κατάστασης την ώρα των γυρισμάτων. Και αυτό ήταν κάτι που δεν παρέλειψε να σχολιάσει. Ο Bautista παρότι δεν έχει αυστηρό διαιτολόγιο, έχει βγάλει το κρέας από την διατροφή του. «Έχω σταματήσει τελείως το κόκκινο κρέας. Σταμάτησα το χοιρινό το 2010. Το διαιτολόγιό μου βασίζεται πάνω στα φρούτα και τα λαχανικά και κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα τρώω και ψάρι. Επίσης δεν έχω σταματήσει τα αβγά».

 

Καταστροφέας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved