Η μόνη λύση για την δυσοσμία των ποδιών το καλοκαίρι

Αν έχεις αυτό το πρόβλημα το καλοκαίρι γίνεται ακόμη χειρότερο…αυτή είναι η λύση που χρειάζεσαι.

Το να μυρίζουν τα πόδια μας είναι μεγάλο πρόβλημα και καμιά φορά δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσουμε. Οφείλεται σε κάποιους μύκητες που εκκρίνει το πόδι, υπάρχουν θεραπείες αλλά εκτός από αυτό πρέπει να είμαστε συστηματικοί σε κάποιες δικές μας ρουτίνες, έτσι ώστε να μην αφήνουμε την δυσοσμία να κυριαρχεί στο πόδι.

 

 
 

Οι άσχημες μυρωδιές των ποδιών είναι άκρως ενοχλητικές, όμως υπάρχουν τρόποι να σιγουρευτούμε πως τα δικά μας πόδια θα μυρίζουν πάντα φρέσκα.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις:

 

 

Ο κύριος φταίχτης για την κακοσμία των ποδιών είναι ο ιδρώτας, σε συνδυασμό με την καθημερινή χρήση των ίδιων παπουτσιών. Αυτό το φαινόμενο εντείνεται το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Γιατί ιδρώνουν τα πόδια τόσο πολύ το καλοκαίρι;

 

 
 

Υπάρχουν περισσότεροι ιδρωτοποιοί αδένες στα πόδια από οπουδήποτε στο υπόλοιπο σώμα, συνεπώς τα πόδια μας μπορούν να ιδρώσουν άσχετα από τη θερμοκρασία και την εποχή του χρόνου. Οι έφηβοι και οι εγκυμονούσες, όμως, λόγω των ορμονικών αλλαγών, ιδρώνουν πιο έντονα.

 

 
 

Επίσης, αν βρισκόμαστε όρθιοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή αν βιώνουμε έντονο στρες, θα ιδρώνουμε περισσότερο. Οι μυκητιάσεις των ποδιών οδηγούν επίσης σε κακοσμία.

Το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες λόγω των θερμοκρασιών είναι η κακοσμία των ποδιών. Ο ιδρώτας που παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες εξαιτίας της ζέστης τους φέρνει σε άσχημη θέση πολλές φορές.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για την κακοσμία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved