Κι όμως, ο Deadpool δίνει πόνο για τους κοιλιακούς του

3 ασκήσεις που ο Ράιαν Ρέινολντς παίρνει στα σοβαρά.

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Deadpool επισκέπτεται τακτικά το γυμναστήριο, ειδικά τώρα που έχει δουλείες με φούριες λόγω του επικείμενου sequel. Αλλά επειδή είναι ο Deadpool μην φανταστείς ότι κάνει προγράμματα των 7 και 8 ασκήσεων –τρεις είναι αρκετές.

Και αν πιστεύεις ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται, τότε ίσως να σε πείσει ο Don Saladino, ο personal trainer του Ryan Raynolds, που εν πολλοίς οφείλεται για την άριστη φυσική κατάσταση του ηθοποιού (και ειδικά για τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς του) στην ταινία τόσο στο «Deadpool» όσο και στο θρυλικό πια «Blade: Trinity».

Τρεις ασκήσεις λοιπόν που δεν είναι για γέλια, αλλά για σοβαρή δουλειά στους κοιλιακούς σου.

1. Άρσεις ποδιών (μηχάνημα)

Πιάσε την μπάρα, χέρια τεντωμένα πιο έξω από το ύψος των ώμων, ωμοπλάτη λίγο προς τα πίσω και έχε τα πόδια σου ενωμένα κλειστά. Σφίξε κοιλιακούς-κορμό, και σήκωσε τα πόδια μέχρι οι μηροί να έρθουν σε κάθετη θέση προς τον κορμού σου. Μείνε για λίγο εκεί και χαμήλωσε αργά τα πόδια, προσέχοντας να μην λυγίζουν.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 15 | Διάλειμμα: -

2. Κάμψεις κοιλιακών (τροχαλία)

Γονάτισε μπροστά στο μηχάνημα φέρνοντας τις λαβές του σκοινιού στο ύψος του λαιμού σου. Δίχως να κουνήσεις τους γοφούς σου, μάζεψε τους κοιλιακούς σου έτσι ώστε οι αγκώνες σου να φτάσουν στο ύψος των μηρών. Μείνει για λίγο σε αυτή τη θέση και γύρνα αργά στην αρχική θέση.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 12 | Διάλειμμα: -

3. «Ναρκαλιευτής»

Εντυπωσιακό; Μιλάμε για το κλασικό landmine. Σήκωσε την μπάρα στο ύψος των ώμων. Με πόδια σταθερά, σφιχτούς γλουτούς και γόνατα ελαφρά λυγισμένα, φέρε την μπάρα προς τα δεξιά και έπειτα προς τα αριστερά, προσέχοντας ώστε να ακολουθούν την κίνησή ο κορμός και οι μηροί σου να ακολουθούν την κίνηση.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 10 | Διάλειμμα: 30''



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved