Πώς το WWE θα σε βοηθήσει να προπονηθείς στο γυμναστήριο

Δεν ξέρουμε για τις κινήσεις, αλλά στην μουσική τα καταφέρνουν σίγουρα.

Το WWE έχει επιστρέψει (επιτέλους) στις οθόνες μας και εκτός από τα απίθανα ακροβατικά, τις ίντριγκες και τα... μούσκουλα (αντρικά και γυναικεία), λατρεύουμε και τις μουσικές επενδύσεις κάθε παλαιστή.

Σε σημείο, που καθίσαμε, ψάξαμε και δοκιμάσαμε (ναι, ναι) στο γυμναστήριο τις υποκρούσεις ή theme songs, βλέποντας θεαματικά αποτελέσματα. Επιλέξαμε πέντε από τα καλύτερα, ωστόσο εσύ δεν έχεις παρά να μπεις στο κανάλι του WWE στο Youtube και να ακούσεις πιο σου ταιριάζει!

Τα δικά μας αγαπημένα 5 είναι τα παρακάτω:

AJ Styles - Phenomenal

Groovy ρυθμός, R n' B, για έναν wrestler που δεν έχει πάρει τη δόξα που του αξίζει, αλλά έχει ένα από τα πιο badass theme songs στο WWE

Becky Lynch - Celtic Invasion

Mε διαφορά το αγαπημένο μου. Η Becky «The Man» Lynch έχει το πιο... γκαζιάρικο κομμάτι από όλους τους παλαιστές. 3 λεπτά σε φουλ ταχύτητα και ρυθμό, θα σε οδηγήσουν σε πολύ δυνατή προπόνηση.

Kofi Kingston - SOS

Ο πρωταθλητής του WWE, έχει ένα ωραίο, ρέγκε- R n' B, ρυθμικό κομμάτι. Με στίχο που σε κάνει να προπονηθείς δυνατά, είναι must have στην playlist σου.

John Cena - The Time is Now

Μπορεί να μην αγωνίζεται πια, κάνοντας μερικά guest, ωστόσο το κομμάτι του John Cena είναι με διαφορά από το δεύτερο το πιο αναγνωρίσιμο από όλα. Ωραίο, στακάτο, κολλάει αμέσως στο κεφάλι με την μελωδία του. Ποιος δεν θέλει να κάνει προπόνηση με John Cena στα αυτιά δηλαδή;

Shinsuke Nakamura - The Rising Sun

Ένα επικό dubstep κομμάτι, που αν δεν ήταν entrance song θα ήταν σίγουρα σε κάποια motivation playlist. Ακούγεται στο... τέρμα!

 

Bonus: Drew McIntyre - Gallantry (Defining Moment Remix)

Ένα κομμάτι που εμένα προσωπικά θυμίζει προετοιμασία σε αρχαία μάχη. Θες με τους Άγγλους; Θες Σπαρτιάτες; Ό,τι θες. Μάχη πάντως θυμίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved