H Πρότασή μας για Σινεμαδάκι: «Creed II»

Όλα τα φώτα στο ρινγκ.

Ο Νοέμβρης τελικά είχε ποικιλία όσον αφορά τις ταινίες του. Αρχικά μας μάγεψε με τον Johnny Depp και τα «Εγκλήματα του Grindelwald», στη συνέχεια έκανε στροφή στην ποιότητα με το εξαιρετικό «Dogman» αλλά ο τρόπος που θα κλείσει είναι ΕΠΙΚΟΣ.

Απόψε μην περιμένεις να σε στείλουμε σε κάποια άλλη ταινία πέρα από αυτήν. Στα πρήζαμε τόσο καιρό για τον ερχομό της και ο μόνος λόγος να μην τη δεις είναι γιατί τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα.

Ο δρόμος για το «Creed II» είναι μονόδρομος.

 

creeee

 

Τι περιμένουμε

Σήμερα λοιπόν, φοράμε γάντια και μασελάκι, ανεβαίνουμε στο ρινγκ υπό τις ιαχές του πλήθους και βλέπουμε με τεράστια ανυπομονησία τη μάχη που όλοι περιμέναμε: Adonis Creed εναντίον Viktor Drago.

Ο Adonis Creed (Michael B. Jordan) απέδειξε από την πρώτη κιόλας ταινία ότι όχι μόνο έχει μπει στα παπούτσια του ένδοξου Apollo αλλά παλεύει επί ίσοις όροις για να χωρέσει στα γάντια του θρυλικού Balboa (Silvestre Stallone). Το αν θα το καταφέρει εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποιο σημείο του ρινγκ θα κοιτάμε περισσότερο –υπάρχει το Adonis vs Viktor και απ ‘έξω το Rocky vs Ivan – ωστόσο υπάρχει κάτι που πρέπει να μας αγχώνει περισσότερο από το αν θα νικήσει ο μικρός Creed ή όχι.

Το αν η μάχη του 2018 θα είναι εξίσου επική όσο εκείνη του ’85. Με βάση τα όσα έχουμε δει στο τρέιλερ, έχει όλη τη δράση, τη φόρτιση και τη συναισθηματική ένταση για να τα καταφέρει…

 

 

Ηθοποιοί: Michael B. Jordan, Silvestre Stallone, Dolph Lundgren, Tessa Thompson, Wood Harris, Florian Munteanu
Σκηνοθέτης: Steven Caple, Jr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved