Η πρότασή μας για σινεμαδάκι: «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald»

Newt Scamander vs Gellert Grindelwald: Μάχες, κυνηγητό και τέρατα με άρωμα «Harry Potter»

Στο Ratpack όπως έχεις καταλάβει είμαστε μια παρέα της οποίας τα μέλη είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Αν θα έπρεπε όμως να εστιάσουμε σε έναν συνδετικό κρίκο, αυτός είναι ο εξής: Είμαστε ταινιάκηδες.

Ακόμα και στην έξοδό μας σινεμά θα πάμε.

Σου γράφουμε κάθε βδομάδα τόσα και άλλα τόσα για καινούργιες ταινίες και σειρές, τρέιλερ και ειδικές αναλύσεις και κάπως έτσι μας έσκασε η ιδέα. Κάθε Πέμπτη πρωί που βγαίνουν στις αίθουσες οι νέες κυκλοφορίες θα σου δίνουμε τη δικιά μας πρόταση για το φιλμ που αξίζει να πάρεις το κορίτσι ή την παρέα, να τσιμπήσεις ποπ κορν και νάτσος και να κλείσεις εισιτήριο για την κινηματογραφική αίθουσα.

Είσαι έτοιμος;

 

yeah

 

 

Η πρόταση της εβδομάδας

Το σκεφτήκαμε για το «Αιγαίο SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου, μπήκαμε στον πειρασμό για το ατμοσφαιρικό θρίλερ «Mary Shelley», ωστόσο ως μπλοκμπαστερικοί που είμαστε θέλουμε να μάθουμε απεγνωσμένα να μάθουμε τη συνέχεια του «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» της J.K. Rowling.

Μπορεί η ιστορία του Harry Potter να σταμάτησε στο 7ο βιβλίο (και την 8η ταινία) ωστόσο η μαγική περιπέτεια συνεχίζεται στο Fantastic Beasts. Εκεί που θα μάθουμε τι γινόταν πολύ πριν από τη γέννηση του μικρού μάγου, στα χρόνια του προκατόχου (ουσιαστικά) του Voldemort, Gellert Grindelwald.

Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται από εκεί που την αφήσαμε στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them», δηλαδή στη δεκαετία του ’20, με τον Newt Scamander (Eddie Redmayne) να έχει αιχμαλωτίσει τον Grindelwald (Johnny Depp), μόνο που ο κακός δραπετεύει και επανέρχεται για να συνεχίσει τα εγκλήματά του. 

Στα συν της ταινίας είναι η εμφάνιση της νεότερης version του Albus Dumbledore (Jude Law), της Nagini (του πιστού φιδιού του Voldemort) αλλά και η επανεμφάνιση του αγαπημένου μας Χόγκουαρτς που έρχονται να προσθέσουν στοιχεία νοσταλγίας στο έργο.

 

 

Η βαθμολογία του 8.2/10 στο IMDB μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα δουν τα ματάκια μας, όπως και οι εκτιμήσεις ότι μέχρι το πρώτο ΣουΚού της κυκλοφορίας του θα έχει ήδη 50 εκατομμύρια κέρδος (για την παραγωγή χρειάστηκαν 177 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι ενδείξεις αναφέρουν ότι το ταμείο θα μαζέψει τουλάχιστον 222 εκατομμύρια ευρώ μέχρι και τις 18/11).

Τα ραβδί σου έτοιμο λοιπόν. Η αποψινή προβολή είναι υπόθεση... μαγική. 

Ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Dan Fogler, Katherine Waterston
Σκηνοθέτης: David Yates

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved