Έχεις ιδέα πως φτιάχτηκαν τα «δολοφονικά σπυράκια» στο σώμα του Killmonger;

Το βίντεο θα σου δώσει να καταλάβεις ότι ήταν πιο περίπλοκο από όσο νομίζεις...

Το «Infinity War» ήρθε πρόσφατα στις αίθουσες και ακόμα προκαλεί σάλο με τις κριτικές και το περιεχόμενο της ταινίας. Λίγο πριν, όμως, έσκασε μύτη η ταινία «Black Panther» και μας έκανε το κατάλληλο ζέσταμα.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η ταινία του Αφρικανού Βασιλιά της Ουακάντα ήταν πετυχημένη, ήταν το αντίπαλον δέος του T’Challa, ο υπέρτατος κακός, Killmonger, τον οποίο υποδύθηκε ο Michael B. Jordan.

Ο αγαπημένος μας Adonis Creed ο οποίος ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να τα βάλει με τον γιο του Ivan Drago στο Creed 2, ήταν η απόλυτη αποκάλυψη, μπαίνοντας χωρίς πολλά-πολλά στο πάνθεον των καλύτερων κακών στην ιστορία της Marvel. Ήταν τόσο φιλόδοξος όσο και αδίστακτος χρειαζόταν προκειμένου να μοιράζεται τη δόξα με τον μεγάλο του αντίπαλο.

Τόσο μάλιστα που κάποιες στιγμές νιώσαμε πως θα ήταν όντως ο κατάλληλος βασιλιάς της Ουακάντα.

 

monger

 

Το όνομά του στα ελληνικά σημαίνει «Θανατηφόρος», κάτι που δικαιολογείται από τους 3000 φόνοι που είχε διαπράξει. Για για κάθε έναν από αυτούς, όπως γνωρίζετε, μαρκάριζε το δέρμα του για να τους θυμάται.

Με μια απλή ματιά θα λέγαμε πως με τη βοήθεια του CGI, και με κάποια ειδική μπλούζα τα 3000 μίνι βουναλάκια δεν ήταν ιδιαίτερος κόπος για να φυτρώσουν στο σώμα του Killmonger. Το παρακάτω βίντεο ωστόσο, θα σου αποδείξει ότι χρειαζόταν ολόκληρη ιεροτελεστία καθημερινά έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τις σκηνές δράσης.

Δείτε τη διαδικασία σε time-lapse και φανταστείτε πόση ώρα χρειαζόταν για κάθε μία από τις μεταμορφώσεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved