Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βγαίνουμε σε μπαρ

Ποια είναι άραγε η καλύτερη μέρα για έξοδο; Η καλύτερη απάντηση είναι «κάθε μέρα».

Βγαίναμε σε μπαρ από τότε που ακόμη ήμασταν μαθητές, από τότε που γίναμε φοιτητές και όλα τα υπόλοιπα χρόνια που ακολούθησαν στην πορεία. Όπως και να ’χει σε όποια ηλικιακή ομάδα και να ανήκεις είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μία διαχρονική ανάγκη που πάντα θα δίνει μία πινελιά ανεμελιάς ακόμη και αν έχεις παιδιά και είσαι παντρεμένος. Αγαπάμε την οικογενειακή θαλπωρή, αλλά ακόμη και τότε υπάρχουν στιγμές που θέλεις να νιώσεις πιο χαλαρός, και τότε σε αυτή την περίπτωση έρχεται η μαγική λύση του μπαρ. Και βασικά η έξοδος σε μπαρ με την παρέα σου.

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο μοναδικό;

Λοιπόν, εάν έχεις βρει ένα δικό σου στέκι τότε σίγουρα καταλαβαίνεις για το συναίσθημα το οποίο μιλάμε. Είναι μια αίσθηση οικειότητας που αποκτάς με το μέρος, σταδιακά. Είναι ένα δικό σου μέρος και αυτό δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας από μόνο του. Είναι εκείνο το περιβάλλον, που θα συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Σίγουρα αισθάνεσαι λίγο πιο χαλαρός και δεν φταίει το αλκοόλ για αυτό, αλλά η συνολική εμπειρία που αποκομίζεις από το μέρος. Ακόμη και να μην είναι στέκι σου και να είναι ένα οποιοδήποτε μέρος ισοδυναμεί με μία αίσθηση ελευθερίας και ένα mini escape από τη ρουτίνα.

Πώς να διαλέξεις το σωστό κοκτέιλ για εσένα

 

Είναι το Σάββατο βράδυ η καλύτερη μέρα για έξοδος;

Όχι! Όλες οι ημέρες είναι εξίσου υπέροχες για έξοδο, το μόνο στο οποίο υπάρχει διαφοροποίηση είναι η παρέα και η διάθεση. Όταν δε είσαι στα «κάτω σου» μία έξοδος σε ένα μπαρ είναι ακόμη καλύτερη. Είναι μία καλή «δίοδος» σε καλύτερη διάθεση και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η μουσική είναι σε ιδανική ένταση, τα ποτά είναι καλοφτιαγμένα -γιατί πώς να το κάνουμε ένα καλό ποτό και φαγητό πάντα μας ανεβάζει τη διάθεση.

Γιατί δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην μπαργούμαν;

Όλα έχουν αρχίσει να φαίνονται λίγο καλύτερα. Και ακριβώς αυτό είναι το σημείο, που αγαπώ. Είναι εκείνο το σημείο που έχουν αρχίσει και κατεβαίνουν επίπεδο όλα τα προβλήματα και απολαμβάνεις τη βραδιά με την παρέα σου. Και είναι ακριβώς για τη στιγμή που πας. Εξάλλου, πάντα πίστευα ότι τη νύχτα όλα φαίνονται διαφορετικά, συνήθως ωραιότερα στη δική μου ματιά. Όπως και να ’χει σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκεις, είναι η στιγμή που θέλεις απλά να χαλαρώσεις και να περάσεις λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved