Τα 10 αντρικότερα δώρα που θα θέλαμε για τον Άγιο Βαλεντίνο

10 πραγματάκια που μπορείτε να μας τα αγοράσετε και αύριο. Δεν θα κολλήσουμε εκεί. 

Τόσο καιρό στο Ratpack, σας έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς διάφορα γκατζετάκια που μάς έχουν πάρει το μυαλό και την καρδιά. Sorry για τον διαχωρισμό, αλλά είναι αυτά τα μικρά αντρικά πραγματάκια, που μπαίνουν στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά και έρχονται για να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας. Ποτέ δεν θα μας προδώσουν. Εκτός αν τελειώσουν οι μπαταρίες. Ή χαλάσουν. Αλλά και πάλι, θα πάρουμε άλλα. Και πάλι συγγνώμη για τον διαχωρισμό, αλλά μόνο αν είσαι άντρας μπορείς να το καταλάβεις. 

Σε μία μέρα σαν τη σημερινή, λοιπόν, δεν θέλουμε αγάπες και λουλούδια, ούτε σκολοτάκια και αρκούδια. Θέλουμε ένα από αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά ΑΝΤΡΙΚΑ γκάτζετς, με τα οποία τόσο καιρό διατηρούμε παράλληλη σχέση. Έστω κι εξ αποστάσεως. 

Για να σας βγάλουμε από το βάσανο της σκέψης και της αναζήτησης σε καταστήματα κι εμπορικά, σάς δίνουμε λοιπόν μία λίστα με 10 τέτοια υποψήφια δώρα, με τα οποία είμαστε καψούρηδες, καιρό τώρα. Για κάποια από αυτά θα χρειαστεί να ξοδευτείτε λίγο παραπάνω, αλλά εντάξει, Άγιος Βαλεντίνος είναι αυτός. Εμείς ξέρετε πόσα λεπτά και πόσα λεφτά χαλάσαμε για να σας πάρουμε το αρκουδάκι σας; 


tips and tricks for claw machines.1280x600


Λοιπόν, για σας παρακαλώ πολύ. Δείτε τη λίστα που φτιάξαμε και πάρτε μας ένα από τα παρακάτω. Ή και δύο. Άλλωστε η κίνηση μετράΧαΧαΧαΧαΧα.
  

1. Πουροπότηρο, το άλλο μας μισό

corkcicle cigar glass 2


Το αγαπημένο μας πουροπότηρο, η τελευταία και μοναδική ρεαλιστική μας ελπίδα για ένα γευστικό τρίο. Θα επωφεληθείτε κι εσείς. Δεν θα χρειαστεί να πλένετε παραπάνω ποτήρια. 



2. Μηχάνημα για 6pack κοιλιακούς μπύρας


beerjet 6

Μας έχετε πρήξει τόσο καιρό να γίνουμε φετάδες με 6pack. Ε, πάρτε μας αυτό το διαόλι που βγάζει έξι μπύρες ταυτόχρονα και μέχρι 1.000 την ώρα κι εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα ξεκινήσουμε ένα νέο σπορ. Σχετικό με μπύρες φυσικά.   

 

3. Κρεβάτι για ζουζουνιές. Με το κρεβάτι.

krebati

Για να δείτε πόσο σας νοιαζόμαστε, σας λέμε να μας πάρετε αυτό το κρεβάτι για να βγείτε κι εσείς κερδισμένες. Κοιμάστε στο ράντζο κι έτσι γλιτώνετε απ' ροχαλητά μας. 

 

4. Λεκάνη για να σας απατήσουμε μόνο μ' αυτή  

kohler toilet


Θυμάστε μια σειρά, την «Αίθουσα του Θρόνου»; Ε, βρήκαμε τον θρόνο. Είναι το μόνο θηλυκό με το οποίο θα σας απατήσουμε. Απλά, όταν θα το κάνουμε, να ξέρετε θα το κάνουμε για ώρες.

 

 

5. Ποδοσφαιράκι και βγείτε με τις φίλες σας

italian foosball table 2


Θες να βγεις με τις φίλες σου αγάπη μου; Βγες. Κι απόψε αν θες, που είναι του Αγίου Βαλεντίνου βγες. Φέρε μου, όμως, πρώτα πίσω τα παιδικά όνειρά μου για να φέρω κι εγώ εδώ τους φίλους μου. Τι; Μόνος μου θα τη βγάλω;   

 


6. Ηχείο για να ακούσουμε στερεοφωνικά τον έρωτά μας


fender 2


Η γκρίνια σας δεν μας ενοχλεί καθόλου. Ίσα-ίσα. Αν το βάλεις τέρμα πωρώνεσαι ακόμα περισσότερο με τους Slayer. Thrash Metal μπάντα είναι, δυνατά θα τους ακούσεις. Πάρτε μας αν μπορείτε αυτό το ηχείο και γκρινιάξτε όσο θέλετε. \w/    

 

 

7. Έξυπνο προφυλακτικό για ακόμα περισσότερα παιδιά

the worlds first smart condom is here heres what it does 2



Με αυτό εδώ το προφυλακτικό δεν θα κάνετε δώρο σε εμάς. Σε εσάς θα κάνετε. Εκτός του ότι το ούτως ή άλλως τέλειο σεξ που κάνουμε θα απογειωθεί, αυξάνονται και οι πιθανότητες να πάρετε απάντηση στο ερώτημα «εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

 

 

8. Χειριστήριο για να σταματήσετε να μαγειρεύετε όλες τις κονσόλες


Capture

Αν σας ενοχλεί τόσο που κάτω από την TV έχουμε 4 διαφορετικές κονσόλες, σταματήστε τη γκρίνια και πάρτε μας αυτό. Κάνει για όλα. Πλυντήριο, πιστολάκι, ισιωτική μαλλιών. Και ξέρετε, εμείς ψέματα δεν λέμε. 

 

 

9. Βάση μπύρας για να κοιμόμαστε στη μπανιέρα


f6

Σε περίπτωση ακραίου τσακωμού, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κάνουμε μια υποχώρηση και να κοιμηθούμε μέχρι και στη μπανιέρα. Απλά, αν μπορείτε, πάρτε μας τη βάση μπύρας για το μπάνιο και γίναμε. 

 

 

10. Πινγκ-πονγκ αξίας «προίκα»

1c90c192a655f7d7593afd67f07ba6dd

Δεν θέλουμε να μας κάνετε το τραπέζι. Να μας το πάρετε θέλουμε. Εντάξει, αυτό το πινγκ-πονγκ από κρύσταλλο είναι κομματάκι πανάκριβο, αλλά την προίκα τι την έχετε; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved