Βάση μπύρας για το μπάνιο και μούλιασε εκεί μέσα μέχρι να δύσει ο ήλιος

Κορίτσια να τι θέλουμε εμείς για του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείτε που σας βγάλαμε από τον κόπο κατασπατάλησης φαιάς ουσίας.  Δεν μας νοιάζει αν δεν εκφράζει εσάς, ή τη μέρα, ή τον έρωτα. Απλά πάρτε το. Σε μάς αρέσει. Και ναι, με αυτό θα σας ερωτευτούμε λίγο παραπάνω. Και εσάς και το μπάνιο.  

Ξέρετε ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά σας. Αλλά ούτε και μακριά από την μπύρα μας μπορούμε. Γι' αυτό κορίτσια, μπαίνετε εδώ δίνετε 12 ευρώπουλα (που αν εμείς σας πάρουμε τόσο φτηνό δώρο μας έχετε πετάξει απ' το παράθυρο μαζί μ' αυτό) και καθαρίσατε. Τόσο απλά, λιτά, οικονομικά. 

Θυμάστε το ράφι τουαλέτας που έβγαλε ο τύπος και κονόμησε; 

Ε, κάτι παρόμοιο. Το Sudski Shower Beer Holder είναι μικρό, φτηνό, αλλά θαυματουργό. Και κυρίως εύχρηστο. Το κολλάς στον τοίχο ή κάθε άλλη επιφάνεια του μπάνιου σου (τζάμια, καθρέφτες, μάρμαρα, μέταλλα) από την οποία δεν ξεκολλάει ούτε με βαριοπούλα αφού είναι φτιαγμένο με σιλικόνη και όχι με κοινές κόλες και βεντούζες της πλάκας. Προστατεύει τη μπύρα σου από τον αφρό, τα σαμπουάν και ό,τι άλλες κρέμες μπορεί να σου χαλάσουν τη γεύση.  Καταλάβατε τώρα τι θέλουμε; Μην μας πάρετε ούτε σοκολοατάκια, ούτε μποξεράκια, ούτε χρυσαφικά (για τον Θεό). Αυτό να μας πάρετε. Για να δείτε πώς είναι να αράζεις στο μπάνιο με τις ώρες. 

Να, δείτε το κιόλας για να μην μπερδευτείτε και πάρετε τίποτα άλλο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved