Ψάχνεις δωράκι για τον κολλητό που δεν λέει να ξεκολλήσει από το Κινητό;

Εδώ είσαι!

Όλο λέμε και ξαναλέμε για την ανάγκη απεξάρτησης από το κινητό μας, όλο τονίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας ότι «αδερφέ δεν πάει άλλο, πρέπει να το αφήνουμε που και που κάτω το ρημάδι» αλλά τίποτα δεν κάνουμε. Κανονική προέκταση του εαυτού μας, μια ντόπα που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι. Στην κυριολεξία. 

Η ψύχωση μπαίνει ολοένα και βαθύτερα στο πετσί μας, η ανάγκη για μόνιμη επαφή με την touch screen γίνεται όλο και πιο μεγάλη με το πέρασμα των χρόνων της ψηφιακής εποχής.

Κι έρχεται ο φίλτατος ο Klemens Schillinger να απλώσει χέρι βοήθειας σε όλους εμάς που σπαταλάμε τον περιορισμένο μας χρόνο σε μια οθόνη με απεριόριστη -μα άχρηστη συνήθως- πληροφορία.

Δημιούργησε, που λέτε, αυτό:

leftright


Ένα θεραπευτικό για τη σύγχρονη νόσο αντικείμενο που όχι απλά μοιάζει, αλλά βγάζει και την αίσθηση ενός smartphone.


zoom

Tα ονόμασε "Substitute Phones" και η εργονομία τους με τα κομμάτια από μάρμαρο υποκαθιστούν τις μηχανικές κινήσεις που κάνει το χέρι μας όταν ακουμπάει στην οθόνη του κινητού.

Δες τα σχέδια στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φώναξε τρεις φορές και δυνατά «ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΤΖΕΤ ΣΠΙΝΕΡ!» κι αν ψηθείς στείλε στον Klemens ένα μήνυμα για να το κάνεις δικό σου. Ή να το χαρίσεις σε εκείνον τον φίλο σου από το χωριό, τέλος πάντων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved